MİCHAEL OLUNGA BEŞİKTAŞ'TA!

Kara Kartal, Olunga ile prensipte anlaştı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Nisan 2022, Perşembe

Yeni Sezon Transfer Çalışmalarında Önceliği Kaliteli Bir Golcüye Veren Beşiktaş Aradığı İsmi Buldu

Siyah Beyazlılar Michael Olunga ile prensipte anlaştı. Valerien Ismael ile yeni sezonun yapılanma çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta, bu sezon Süper Lig'de 14 kez ağları havalandırmasına karşın kaçırdığı gollerle takımının birçok maçta puan kaybına sebebiyet veren ve taraftarın tepkisini çeken Michy Batshuayi ile yolların ayrılması bekleniyor.

Kartal Michael Olunga İle Söz Kesti

Bir yandan Alexander Sörloth'la dirsek temasında olan siyah-beyazlı yönetim yeni golcüsünü buldu. Akşam'da yer alan habere göre; bir süredir forvet arayışlarını sürdüren Kartal'ın Michael Olunga'da karar kıldığı ortaya çıktı. Al Duhail'de harika sezon geçiren yıldız oyuncu ile gelecek sezon için söz kesildiği öğrenildi.

Katar Ligi'ne Damga Vurdu

Katar Ligi ekiplerinden Al-Duhail'de forma giyen Michael Olunga, bu sezon 25 maçta attığı 26 golle adından söz ettirmişti. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın kariyerinin en olgun döneminde ve fiziksel açıdan Süper Lig'e oldukça uygun olduğunu düşünmesi sebebiyle 28 yaşındaki oyuncuya yoğunlaştığı ve anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

Bir Maçta 8 Gol Attı

Michael Olunga, 2019-20 sezonunda takımı Kashiwa Reysol'un Kyoto Sanga'yı 13-1 mağlup ettiği maçta 8 gol atarak Japonya'da bir maçta en çok gol atan oyuncu rekorunu kırmıştı. Olunga, sezonu da 27 gol ile tamamlamış ve takımının Japonya 1. Ligi'ne yükselmesini sağlamıştı. 2021 yılında 6 Milyon Euro karşılığında Al Duhail'e transfer oldu. Piyasa değeri 7 Milyon Euro olan Olunga'nın kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona eriyor. Kenya Milli Takımı'nın formasını da 46 kez giyen 28 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 19 gol ile oynadı.

Radyospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki