Minik Kartal Beşiktaş'a Doğru

Beşiktaş'ın, Sampdoria ile sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek 'minik' lakaplı Arjantinli kaleci Sergio Romero ile görüşmelerde son aşamaya geldiği ileri sürüldü.
Haberin yayılanma tarihi:13 Nisan 2015, Pazartesi

Dev kaleciye yıllık 1.5 milyon euro'dan 4 senelik sözleşme önerildi.

 Beşiktaş'ın, Chelsea'nın ünlü Çek file bekçisi Petr Cech'i İstanbul'a getirdiği iddialarının ortaya atıldığı bugünlerde, İtalya'dan ise çok daha farklı bir iddia gündeme geldi. Radio CRC'ye konuşan FIFA menajeri Marco Salvatore, Beşiktaş'ın sezon sonunda Sampdoria ile sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli kaleci Sergio Romero ile anlaşma aşamasında olduğunu iddia etti.

1.92 dev ismin lakabı 'Çikito'

Lakabı 'çikito' (minik) olan 1.92'lik dev kalecinin menajeri Mino Raiola'nın, görüşmeler için Almanya'da beraber çalıştığı bir Türk menajere yetki verdiğini vurgulandı. Beşiktaş'ın Romero için yılda 1.5 milyon euro'dan 4 senelik sözleşme önerdiğini, daha önce Galatasaray'a gelmeyi reddeden Arjantinli kalecinin kaçınılmaz İstanbul macerası için Beşiktaş'a imza atacağını belirtti.

Oynamaya hasret kaldı

28 yaşındaki tecrübeli eldiven, geçen sezon kiralık olarak gittiği Monaco'da Subasic'in, bu sezon da geri döndüğü Sampdoria'da Viviano'nun arkasında kaldı. Sergio Romero'nun, Arjantin Milli Takımı'ndaki '1 numaralı' formasını kaptırmamak için bu hamleyi yaptığını ileri sürüldü. Romero'nun Sampdoria ile olan sözleşmesi ise 30 Haziran'da sona eriyor.

Fotomaç

Etiketler: Kale   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki