MİSTER GİTTİ, BEŞİKTAŞ GÜLDÜ!

Süper Lig'in 33. haftasında Ankaragücü'nü 2-0 yenerek 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi...
Haberin yayılanma tarihi:19 Nisan 2024, Cuma

KARTAL ÜÇ PUANLA TANIŞTI;

Siyah Beyazlılara, galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Ernest Muci ve 67. dakikada Jackson Muleka kaydetti.

5 MAÇ SONRA GALİBİYET

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde de karşılaşacağı rakibini 2-0 yenen Beşiktaş, ligdeki 5 maçlık galibiyet hasretine de son verdi. Siyah Beyazlılar bu süreçte 3 yenilgi, 2 beraberlik almıştı.

Beşiktaş, maçın 18'inci dakikasında öne geçti. Ceza sahası yayı üzerinde bulunan Muçi, Gedson Fernandes'in pasının ardından sol ayağının içiyle gelişine vurdu. Top, kaleci Bahadır'ın solundan ağlara gitti.

Sol taraftan kazanılan kornerde Gedson Fernandes'in yaptığı ortaya iyi yükselen Jackson Muleka kafayı vurdu. Top ağlarla buluştu. Beşiktaş, 67'inci dakikada farkı 2'ye çıkardı.

TOPRAKTPEPE TOPARLADI

Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak göreve getirilen Serdar Topraktepe, çıktığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 2.00 puan ortalaması yakalamıştı.

Fernando Santos'un gelişi ile tekrar yardımcı antrenörlüğe dönen Topraktepe, kötü gidişat nedeniyle gönderilen Santos'un ardından yeniden geçici antrenör oldu. Santos'tan sonra birinci adam olarak ilk maçına çıkan 47 yaşındaki çalıştırıcı, MKE Ankaragücü karşısında galip gelmeyi başardı.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki