MODERATÖR FİKRET ORMAN!

Atilla Gökçe'nin, Milliyet Gazetesi yazısı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Şubat 2019, Perşembe

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, camianın sancılı bekleyişine umut verici bir karşılık vermek amacıyla Vodafone Park’ta yeni transferler için “imza töreni” düzenledi.

Oysa yeni gelenlerin üçü lisansını almış, sahaya çıkmış, hatta Kagawa da golünü atmıştı. Her neyse!.. Come to Beşiktaş rüzgarından sonra böylesi daha ucuz, daha gerçekçi.

Gerçekten “isabetli” transferler bunlar. Ama yine de ortada “isabetsiz” bir durum var.

Beşiktaş’ın sevgili başkanı, her törende, basın toplantısında adeta “moderatörlük” yapıyor. Üstüne vazife olmayan ayrıntılarla uğraşıyor. Bu durumu ciddi olarak yadırgıyorum. Sayın Başkan, kulübünüzde bu işi yapacak çok değerli profesyoneller var. Bırakın onlar “işlerini” yapsınlar!

Bild’in Haberleri

Almanya’nın en büyük ve en etkili gazetelerinden Bild, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı masaya yatırıp bildiğimiz olayları analizlerle değerlendiriyor.

Bild’in Paris St.Germain’i de masaya yatırıp yatırmadığını bilmiyorum. Yine de iyi bir hamle. Almanya’da Bild gibi bir gazetenin büyük çoğunluğu iyi Almanca bilen Türk okurları da kazanmak istemesi bana çok doğru geliyor. Kimse kızmasın, darılmasın. Günün birinde iyi haberlere de manşet olur kulüplerimiz. İnşallah!

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki