Mohamed Elneny Yeniden Gündemde!

Beşiktaş'ın, orta saha için asıl planı Elneny...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ağustos 2021, Salı

Orta Saha Çalışmalarını Sürdüren Beşiktaş Eski Oyuncusu Mohamed Elneny İçin Pusuda

Siyah-Beyazlılar, Arsenal'le 1 senelik sözleşmesi kalan ve kontrat uzatmayacak olan Mısırlı yıldızın durumunu yakından takip ederken Fernando transferine de buna göre yön verecek. Son olarak forvete Chelsea'den Michy Batshuayi'yi kiralayan Siyah-Beyazlıların orta saha için de gözünün İngiltere'de olduğu ortaya çıktı.

ARSENAL'DE SON SENESİ

Beşiktaş, 2 sezon önce de kiralık olarak forma giyen Arsenalli Mohamed Elneny'nin durumunu yakından takip ediyor. Beşiktaş yönetimi, İngiliz ekibiyle 1 senelik kontratı kalan ve sözleşme uzatmayacak olan Mısırlı yıldızı yeniden kadroya katmayı hedeflerken, her konuda anlaşmaya varılan Fernando transferinin de bu nedenle bekletildiği öğrenildi. Kartal, Arsenal'e 29 yaşındaki futbolcunun son sezondaki maaşını birlikte ödeme teklifi yaparken yeni kontrat için oyuncuyla görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

SERGEN YALÇIN KALMASINI ÇOK İSTEMİŞTİ

Beşiktaş'ta 2019-2020 sezonunda kiralık olarak gelen Elneny, sergilediği performansla büyük alkış alırken Abdullah Avcı'nın yerine göreve Sergen Yalçın sezon değerlendirmesini yaptığı basın toplantısında "'Keşke gitmese dediğim oyuncu; Mohamed Elneny" ifadelerini kullanmıştı.

Habertürk

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki