MONTERO'DAN İSTANBUL ŞARTI!

Montero'dan şaşırtan cevap! "Sadece İstanbul takımlarına giderim"
Haberin yayılanma tarihi:25 Kasım 2022, Cuma

Beşiktaş'ın kiralık olarak yarım sezonluğuna göndermek istediği Francisco Montero'nun Türkiye'de sadece İstanbul takımlarında forma giyme düşüncesinden vazgeçmediği öğrenildi.

23 yaşındaki stoperin, bunun dışında ülkesi İspanya'dan gelebilecek teklifleri değerlendireceği kaydedildi. Beşiktaş'taki üçüncü sezonunu yaşayan Francisco Montero, bu sezon Siyah Beyazlı formayla 4 maça çıkarken Beşiktaş bu karşılaşmalarda 2 beraberlik 1 mağlubiyet 1 galibiyet elde etti.

Futbolculardan Şenol Güneş'e Öğretmenler Günü Kutlaması

Bir dönem öğretmenlik yapmış olan Teknik Direktör Şenol Güneş’in Öğretmenler Günü’nü kutladı.Futbolcuların takdim ettiği çiçeği kabul eden ve kendisi için hazırlanan pastayı kesen Güneş, oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada, öğretmenlerin çocukların hayatlarında önemli bir yere sahip olduğunun altını çizerek, “Öğretmenler geleceğin altyapısını oluşturuyorlar. Öğretmenlik yaptığım için çok mutluyum. Kısa bir dönem öğretmenlik yapmış olmama rağmen öğrencilerimin başarılarıyla gurur duyuyorum. Aynı şey antrenörlük için de geçerli. İnşallah sizlerle beraber başarılı oluruz. Umarım gelecekte bugünkü durumunuzdan daha iyi yere geleceksiniz. Kazanmak, kaybetmek futbolda var, ona takılmayın. Oyununuzu geliştirmek daha önemli. Hep onun peşinden gidin” diye konuştu.

Sabah

Etiketler: Montero   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki