Mrmic Vida İçin Tarih Verdi!

Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Marijan Mrmic, Vida için tarih verdi...
Haberin yayılanma tarihi:20 Aralık 2017, Çarşamba

Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Marijan Mrmic, adı Fenerbahçe'yle ve başka kulübe satılabileceğiyle ilgili anılan Domagoj Vida'nın Beşiktaş'a gideceği tarihi açıkladı.

Mrmic, "Galatasaray'a veya Fenerbahçe'ye gideceği, takıma katılmadan satışının yapılacağı ve Dinamo Kiev'de kalacağı şeklinde bir çok söylenti var. Ancak kendisiyle her konuda anlaşmaya vardık ve Beşiktaş istediği takdirde kendisi 3 Ocak'ta başlayacak olan devre arası Antalya kampımıza katılacak." açıklamasında bulundu.

DOMAGOJ VIDA KİMDİR?

29 Nisan 1989 tarihinde Hırvatistan'ın Nasice şehrinde dünyaya gelen Domagoj Vida, altyapı eğitimini ülkesinde gördü. Futbolcu olan Rudika Vida'nın oğlu olan Vida, 1966 yılında Jedinstvo Donji altyapısına katıldı. 2003-2006 yılları arsında ise as takımına da yükseleceği Osijek altyapısına geçti. 17 yaşındayken Osijek as takımına yükselirken, ilk sezonunda 12 maçta görev aldı. 2007-08 sezonunda ise düzenli olarak forma şansı bulmaya başlayınca adı ülkenin en büyük kulübü Dinamo Zagreb ile anılmaya başladı ancak bu transfer bir türlü gerçekleşmedi ve 29 Nisan 2010 yılında Vida, Alman ekibi Bayer Leverkusen'e transfer oldu.

Burada aradığını bulamayan Vida, 14 Haziran 2011 tarihinde Diamo Zagreb'e transfer oldu. Hırvatistan Kupası için yapılan bir yolculukta takım otobüsünte alkol kullandığı fark edilince kadro dışı bırakıldı. Vida, 2 Ocak 2013 tarihinde 6 milyon Euro karşılığında 5 yıllık sözleşme imzalayarak Dinamo Kiev'e transfer oldu.

Tam adı: Domagoj Vida
Doğum tarihi: 29 Nisan 1989
Doğduğu yer: Osjiek / Hırvatistan
Yaş: 28
Boy: 1,84 m
Uyruğu: Hırvatistan
Mevki: Stoper
Ayak: Sağ
Sözleşme bitiş tarihi: 31.12.2017
Güncel piyasa değeri: 9 milyon Euro
Daha önce oynadığı kulüpler: NK Osjiek, Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb, Dinamo Kiev
Son sezon istatistikleri: 39 maç 4 gol 2 asist 5 sarı kart
Milli maç sayısı: 48 maç 1 gol

Fanatik

Etiketler: Vida   Transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki