''MUCİZE ÇOCUK!''

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:15 Ağustos 2023, Salı

1 5'ER Gün Arayla Ülkenin En Doğusundan En Batısına İki Ayrı Ülkede Top Koşturduk;

Ciddi yol katettik... Değdi mi? Değdi... Karagümrük maçıyla şehrin taaa öbür ucuna gidiyoruz... Ne diyelim yollar yürümekle tükenmez. Ne diyor şarkıda? Yol hedeften önemlidir?!

Ülkede futbolu yönetenlerin, bunu her kulüp için söylüyorum piyasadaki nabzı tutamamaları ve bu konuda dünyadan bihaber olmaları ekrana yansıyan ve üzüldüğümüz boş tribünlere sebep oldu... 750 TL'ye bilet fi yatıyla kasayı doldururum diye düşünenler duvara tosladı... Yazık vallahi ya!

Maça Muleka'nın devamlı ayağının kayması ve buna müteakip Şenol Hoca'nın kenar yönetimine 'şunun ayakkabısını değiştirin' telkiniye başladık. O Muleka daha 7'de altı pastan içeri atamadı topu... Yine ayağı kaydı!!!

Orta Saha Kalabalıklığının İçinden Uzun Toplarla Aboubakar Ve Muleka'yı Kaçırma Denemelerinden Sonuç Alamadık

Olimpiyat'ın ayazına ayak uydurmuş soğuk bir futbol oynuyorduk... Bu nemli ve sıcak havada üşüdük!!! Baskı kuramıyor ve çoğalamıyor, Dolayısıyla da pozisyon bulamıyorduk... Masuaku ve Gedson haricinde Koca ilk yarı ne yaptık anlamadık... İkinci yarıya penaltı kazanıp, penaltıyı atamayarak başladık... Hazırlanışta ve finalde Aboubakar başroldeydi!!! Sağlık olsun... Hani idmanlarda beline çok kalın plates lastiği takarsın da ileriye doğru koşturmaya çalışırlar da istediğin hıza ulaşamazsın ya?! Beşiktaş da öyleydi işte dün gece. Bir türlü hızlanamıyorduk!!! Öyle pozisyonlar var ki o milyon dolarlık ayakların o topları nasıl harcadıklarına hayretler içinde bakıyorsun!!!

55'ten sonra oyun kalitesi az da olsa yükselişe geçti... Batshuayi görünümlü Muleka vardı sahada!!! Rebic'le değiştirdi onu Şenol Hoca... Nerede hareket orada bereket misali canlanmıştık ama bu sefer de direkleri geçemiyorduk. Abou'nun kafası Onur'un füzesi hep direğe takıldı... Sıkışan ve kısır geçen maçlarda ganimeti buldun mu çökeceksin Harcarsan fırsatları sen de maç gibi sıkışırsın... Ya da mucizeler inmesini bekleyeceksin gökten... Mucize çocuk çıkacak ortaya ya da! Her maç olduğu gibi sahanın her yerine futbol tohumu eken bu çocuk koca tarlayı da kendi sürdü 0-1

Ceza sahası dışından mükemmel bir gol attı Gedson Fernandes Bravo delikanlı. Bu golün üstüne daha da söz söylemem...

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki