Muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, bugün Beşiktaş'ı konuk edecek.
Haberin yayılanma tarihi:03 Aralık 2016, Cumartesi

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında bugün Fenerbahçe ile Beşiktaş, derbi maçta karşı karşıya gelecek.

Ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanan sarı-lacivertli ekip ile namağlup şekilde yoluna devam eden siyah-beyazlı takım, derbi maçta kozlarını paylaşacak.
Süper Lig'in geride kalan bölümünde Fenerbahçe topladığı 24 puanla üçüncü sırada yer alırken, Beşiktaş ise 28 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Goller yabancılardan

İki takım arasındaki 21'i Süper Lig, 3'ü Türkiye Kupası, 2'si de TFF Süper Kupa olmak üzere son 26 resmi maçta Fenerbahçe'nin 44 golünden 34'ünü, Beşiktaş'ın ise 31 golünden 21'ini yabancı futbolcuları kaydetti.

İlk kez derbi heyecanı yaşayacaklar

Sarı-lacivertlilerde 7 futbolcu; Aatif Chahechouhe, Gregory van der Wiel, Martin Skrtel, Ramon Neustaedter, Jeremain Lens, Fabiano Ribeiro ve Salih Uçan,

Siyah-beyazlılarda da yine 7 oyuncu; Adriano Correira, Fabricio Ramirez, Gökhan İnler, Ömer Şişmanoğlu, Vincent Aboubakar, Gökhan Gönül ve Atınç Nukan.

Bu futbolcular arasında en farklı heyecanı ise Gökhan Gönül yaşayacak. Sezon başında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan tecrübeli oyuncu, şans bulması halinde 9 yıl formasını giydiği eski takımına karşı ilk kez bir derbi mücadelesine çıkacak.

Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Muhtemel 11'ler: 

Beşiktaş: Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Aboubakar.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, iki hafta önceki Galatasaray derbisine göre kadroda tek değişiklikle takımını Beşiktaş karşısına çıkartmayı planlıyor.

Advocaat'ın, Galatasaray maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Mehmet Topal'ı, Beşiktaş derbisinde ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Volkan Şen, Moussa Sow ve Robin van Persie.

Trtspor

Etiketler: Derbi   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki