MUHTEMEL İLK 11'LER!

Son haftalarda çıkışa geçen ve Şampiyonluk yolunda iddialı duruma gelen Beşiktaş, Ankaragücü'ne konuk olacak...
Haberin yayılanma tarihi:24 Aralık 2020, Perşembe

Son 5 lig maçının 4'ünü kazanan, tek yenilgisini ise lider Alanyaspor'dan alan siyah-beyazlılar, zirve yolunda kritik bir 90 dakika daha oynayacak.

Eryaman Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports1'den yayınlanacak. Bu zorlu karşılaşmada Halis Özkahya, düdük çalacak. Liderlik yolunda tek hedefi 3 puan olan Kartal, yeni bir galibiyet serisi için de önemli adım atacak.

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ MAÇINDA MUHTEMEL 11'LER

Ankaragücü: RICARDO, KITSIOU, SARLIJA, ERDİ, ATİLA, ATAKAN, SABA, PINTO, ENDER, ENDRI, EMRE

Beşiktaş: ERSİN, ROSIER, WELINTON, VIDA, RIDVAN, SOUZA, GHEZZAL, MENSAH, ATIBA, N'KOUDOU, ABOUBAKAR

ANKARA'DA RAKİP TANIMIYOR

Tesislerinde bu maçın hazırlıklarını tamamlayan ve özel uçakla Ankara'ya hareket eden Beşiktaş'ta, kaleci Utku Yuvakuran ile Gökhan Töre, Ljajic ve Hasic kadroda yer almadı. Teknik direktör Sergen Yalçın, son haftalardaki ideal kadrosuyla sahaya çıkacak. Ankaragücü'ne karşı deplasmanlarda oynadığı maçlarda rakibine üstünlük sağlayan Beşiktaş, 49 lig karşılaşmasının 26'sından galibiyetle ayrıldı. 17 maç beraberlikle sonuçlanırken, 6 kez sahada mağlubiyet yaşadı. Bu arada Beşiktaş, son 4 deplasmanda ise gol sevinci yaşayamadı.

SON PROVA YAPILDI

Kara Kartal, bugün oynayacağı Ankaragücü maçı öncesi son taktik provasını tesislerinde yaptı. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde çalışan Siyah-Beyazlılar, taktik idmanın ardında çift kale maç ve şut ile antrenmanı tamamladı.

A.GÜCÜ'NDE CORONA ŞOKU

Kara Kartal'ın bugün karşılaşacağı Ankaragücü'nde Korona şoku yaşandı. Başkent ekibinde rutin olarak yapılan testlerin ardından bir futbolcu ile bir personelin sonuçlarının pozitif çıktığı açıklandı. İki vakanın da tedavi süreçlerine başlandığı da belirtildi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki