MUSTAFA SANDAL 'ELİNİZE-KOLUNUZA HAKİM OLUN!'

Beşiktaşlılığıyla bilinen ünlü sanatçı Sandal, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bugün yaptığı açıklamalara tepki gösterdi...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ağustos 2022, Cuma

TEPKİLER DİNMİYOR...

Mehmet Büyükekşi'nin bugün yaptığı O hakemi istemiyorum, bu hakemi istemiyorum” sözlerinin karşılığı bizde yok’ açıklaması; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye verilen bir cevap olarak değerlendirilmiş ve Beşiktaş camiasının büyük tepkisini toplamıştı. Büyükekşi daha sonra bu açıklamaların Çebi'ye bir cevap niteliği taşımadığını açıklasa da, bu açıklamalara tepki gösteren bir isim de, Beşiktaşlı ünlü sanatçı Mustafa Sandal oldu.

İMZA; BEŞİKTAŞLI MUSTAFA SANDAL

"Sayın Mehmet Büyükekşi, Hem bulunduğunuz mevki açısından hem de temsil ettiğiniz kurumun haysiyeti ve tarafsızlığına istinaden konuşurken üslubunuza dikkat etmenizi temenni ederim. Elinizi kolunuzu salladığınız takım ve 25 milyonluk taraftar grubu, yüreğiyle Türkiye'nin en büyük, şerefli, haysiyetli ve onurlu grubudur. Siz siz olun pazara giderken ÇARŞI'dan olmayın. Beşiktaş ile alakalı cümleler kurarken elinize kolunuza hakim olup tarafsızlığınızı korumanız dileklerimle.  Beşiktaşlı Mustafa Sandal" ifadelerini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIM;

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki