MÜTHİŞ TRANSFER İDDİASI!

Sörloth, Ferdi Kadıoğlu, Halil Dervişoğlu ve Talisca...
Haberin yayılanma tarihi:24 Şubat 2022, Perşembe

Yeni sezona 3 kulvarda da başarı hedefiyle giren Siyah-Beyazlılar, çalkantılı geçen bir dönem sonrasında önce Avrupa defterini kapatmış ardından ligdeki şansını da mucizelere bırakmıştı.

Şu anda en büyük hedef olarak Türkiye Kupası’nı gören ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Beşiktaş, diğer yandan yeni sezonun kadrosunu oluşturmaya başladı. Sezon sonunda en az 10 tane futbolcusuyla yollarını ayıracak olan yönetim, maaş bütçesini 35 Milyon Euro seviyesinden 20 Milyon Euro’nun altına indirecek. Bundan dolayı transferde geniş bir hareket alanı yakalayacak olan idareciler, ilk bombayı Gedson Fernandes’le patlatmalarının ardından şova devam etmek amacında.

Gedson’la Başladı Devamı Gelecek

Galatasaray’ın uzun süredir istediği ancak transferini finalize edemediği Portekizli futbolcuyu kadrosuna katıp sezon sonuna kadar da Rizespor’a kiralanmasını sağlayan Beşiktaş; Çin ve Arap kulüplerinin radarınında bulunan Alex Teixeira’nın sezon sonunda ayrılması halinde Al Nasrr’da forma giyen eski oyuncusu Anderson Talisca için gaza basacak. Everton’daki kontratı sezon sonunda bitecek olan A Milli golcü Cenk Tosun da listenin üst sıralarında yer alıyor. Kadrosunda büyük bir yapılanmaya gidecek olan Kara Kartal’da yönetim, 3 büyük rakibini de ilgilendiren isimler için de takipte bulunuyor.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki