O Kupa Kalkacak

Başkandan malzemeciye, yöneticiden teknik heyete, futbolcudan taraftara kadar herkes tek yürek, tek bilek oldu: Şampiyonluk kupasını biz kaldıracağız!
Haberin yayılanma tarihi:08 Nisan 2016, Cuma

Beşiktaş'ta bozulan moraller, yeniden yerine geldi. Başta başkan Fikret Orman ve 2. başkan Ahmet Nur Çebi olmak üzere Ümraniye'ye çıkarma yapan siyahbeyazlı yetkililer; hem teknik heyetin hem de futbolcuların kulağına aynı şeyi fısıldadı:

Şampiyon olacağız!


Kasımpaşa yenilgisinin ardından vakit kaybetmeden soluğu futbolcuların yanında alan başkan ve ekibi, teknik direktör Güneş ile birlikte kolları sıvadı. Fikret Orman'ın, "Sadece avantajı kaybettik, şampiyonluğu değil. Biz nasıl kaybettiysek, onlar da puan ya da puanlar yitirebilir. Bunu sakın aklınızdan çıkarmayın" sözlerini; tecrübeli teknik adam da şöyle konuştu: "Futbol sahada oynanır, maç sahada kazanılır. Yeni stadımızdaki ilk yılımızda Beşiktaş'a yakışır şekilde futbol oynayıp şampiyon olmamız lazım. Bursaspor maçıyla beraber tarihteki yerimizi alacağız."

Siyah-Beyazlı futbolcular da "Üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız" sözü verirken; son sözü ise Beşiktaşlı taraftarlar söyledi: "O kupa Vodafone Arena'da kalkacak!"

FotoMaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki