Beşiktaş Kasımpaşa'ya 4-1 yenilerek zirve yarışında ağır yara aldı. Siyah-Beyazlı camiada bu mağlubiyet büyük üzüntü yaratırken Oğuzhan Özyakup'un karşılaşmadan sonra hiçbir şey olmamış gibi eğlence mekanına gitmesi bardağı taşırdı.
Milli oyuncu Kasımpaşa maçında kadroda olmasına rağmen kulübede oturdu. Karşılaşma sonrasında takım dağıldıktan sonra soluğu kız arkadaşıyla birlikte Emirgan'da bulunan bir gece kulübünde alan Oğuzh4-1'lik ağır ve tepki çeken yenilgiye rağmen gayet mutlu görünen Siyah- Beyazlı oyuncu ardından başka bir gece kulübüne daha gitti.
Sabaha Kadar Eğlendi
Takım ruhuna aykırı davranışta bulunan Oğuzhan'ın bu davranışı büyük eleştirilere yol açtı. Yıldız oyuncunun vurdumduymaz tavrı tepki de aldı."Ben şu anda görevimin başındayım"
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, istifa edip etmeyeceği sorusu üzerine "Bu maçtan sonra ilk yarı değerlendirilir, konuşulur. Ne ligin sonucunu biliyorum ne kararları biliyorum" değerlendirmesi yaptı.
Hürriyet