Oğuzhan'ın Durumu Netleşti

BEŞİKTAŞ, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.
Haberin yayılanma tarihi:30 Nisan 2016, Cumartesi

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Ayak burkulması nedeniyle iki gündür idmana çıkmayan Oğuzhan Özyakup, takımla birlikte çalıştı. Takım halinde yapılan ısınma ve kondisyon koşuları ile başlayan idman, 5'e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması ile devam etti. Taktik çalışmanın yer aldığı program, tam sahada çift kale taktik maç ve şut çalışması ile hazırlıkları tamamlandı.

Bu arada başkan Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, antrenmanın bir bölümünü izledi.

Beşiktaş, yarın saat 19.00'da Vodafone Arena'da Kayserispor ile karşılaşacak.

FotoMaç
.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki