Okan Buruk ''Beşiktaş Rakiplerinin Korkulu Rüyası''

Ligde bugün sahasında Kartal’ı ağırlayacak Gaziantep’te teknik direktör Okan Buruk, müsabakayı değerlendirdi.
Haberin yayılanma tarihi:14 Aralık 2014, Pazar

Be­şik­taş, bu­gün dep­las­man­da Ga­zi­an­teps­por ile kar­şı­la­şa­cak. Bu se­zon Av­ru­pa Li­gi’nde, Sü­per Lig’de ve ku­pa­da ser­gi­le­di­ği per­for­mans­la ra­kip­le­ri­nin kor­ku­lu rü­ya­sı ha­li­ne ge­len Si­yah-Be­yaz­lı­lar’ı An­tep’in tek­nik di­rek­tö­rü Okan Bu­ruk da de­ğer­len­dir­di. “Şu an­da Tür­ki­ye'nin en form­da, en iyi fut­bol oy­na­yan ta­kı­mı­na kar­şı mü­ca­de­le ede­ce­ğiz. Oyun ola­rak Tür­ki­ye Li­gi’­nin üs­tü­ne çı­kan tek ta­kım Be­şik­taş. Çok iyi ve hazır bir ta­kı­ma kar­şı oy­na­ya­ca­ğız” ifadelerini kullandı.

'HAKEM ANLAMINDA DA GÜZEL MAÇ OLSUN'

Si­yah-Be­yaz­lı­lar’ın yük­sek tem­po­lu bir fut­bol oy­na­dı­ğı­nı be­lir­ten Bu­ruk, “Tem­po­yu ya­ka­la­dık­la­rın­da, kar­şı­sın­da da bu tem­po­yu ve­ren bir takım ol­du­ğun­da co­şu­yor­lar. Bas­kı­yı, pre­si te­mel alan, top kap­tır­dı­ğın­da ka­zan­mak için ça­lı­şan bir ta­kım. Biz de ka­zan­mak için her şe­yi yapaca­ğız. Biz mak­si­mu­mu ve­rip, yük­sek kon­san­tras­yon­la oy­nar­sak, yüksek tem­polarına biz de tem­poy­la kar­şı­lık ve­rir­sek is­te­di­ği­mizi alı­rız. Uma­rım ha­kem an­la­mın­da da gü­zel maç olur” di­ye ko­nuş­tu.

'GOL YOLLARINDA SIKINTILI BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ'

Okan Buruk, “Muhammet Demir 3 haftadır sakat, bizim çok önemli oyuncumuzdu. Demba Kamara, diğer genç forvet natifimizdi; o da sakat. Gol yollarında sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Bunun dışında bir eksiğimiz yok. Ama sahaya çıkan bütün oyuncularımızın kazanmak adına gereken performansı göstereceğinden hiç kuşkum yok” yorumunu yaptı.

Bugün

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki