OKTAY DERELİOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA ''VURULABİLİRDİK!''

Trafikte maganda dehşeti...
Haberin yayılanma tarihi:08 Aralık 2023, Cuma

Oktay Derelioğlu'ndan İlk Açıklama;

Beşiktaş ve eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte ilerledikleri sırada bir grup magandanın saldırısına maruz kaldı. Oktay Derelioğlu’nun aldığı darbeler sonrası yaralandığı öğrenildi. Olay sonrası açıklamalarda bulunan Derelioğlu, "Başımızı da vurabilirdik beyin kanamasından ölebilirdik" ifadelerini kullandı. Saldırganlar Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YOL VERME TARTIŞMASI

Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, dün saat 16:30 sıralarında Kadıköy'de trafikte yol verme tartışması yaşadı. 47 yaşındaki futbol adamının kullandığı araç, bir süre sonra yolun daralması nedeniyle bir başka araç tarafından taciz edilmeye başladı.

ARACIN ÖNÜNÜ KESTİLER

Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban, Derelioğlu çiftinin aracının önünü kesti. Araçtan inen taraflar kavga ederken Oktay Derelioğlu yaralandı. Derelioğlu'nun şikayetİ üzerine Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban'ı gözaltına alındı.

DERELİOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Oktay Derelioğlu saldırı sonrası açıklamalarda bulundu. Derelioğlu, “Durup dururken saldırıya uğradım. Adını siz koyun o kadar kötü an yaşadık ki yol verme olayı. Yol hakkı benimdi ve bende vermedim. Yol vermeyince sola attım kendimi, problem değil geç dedim ama üzerime sürdü. Daha sonra üzerime kırdı, ne oluyor derken arka taraftan inmiş ve benim kapımı açıyordu. 2 kişi tarafından saldırıya uğradık. Eşim araçtan indi, eşimi mi düşüneyim kendimizi mi savunayım derken arbede yaşandı” şeklinde konuştu.

"BEYİN KANAMASINDAN ÖLEBİLİRDİK"

Oktay Derelioğlu “Düştüm ve omuzumda kırık çıkma var. Başımızı da vurabilirdik beyin kanamasından ölebilirdik. Tek isteğim bu adamların ceza almaları. Hiç bir şey yaşamadan bu nasıl olabiliyor? Hiç tanımadığınız bir adama yanında eşi varken nasıl saldırabiliyorsunuz? Bu nasıl karakter? En büyük cezayı almalarını istiyorum. En azından örnek teşkil etsin bir ceza alsınlar” dedi.

TUTUKLANDILAR

Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na trafikte yaşanan tartışma sonrasında saldıran Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban 'Kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki