Olympiakos 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş, sezon öncesi son hazırlık maçında Yunanistan şampiyonu Olympiakos ile deplasmanda karşılaştı.
Haberin yayılanma tarihi:10 Ağustos 2015, Pazartesi

Yeni transfer Gomez'in de forma giydiği karşılaşmadan Fuster'in son dakikada attığı penaltı golüyle 2-1 mağlup ayrılan Beşiktaş, ilk yarıda oynanan futbolla taraftarına umut verdi.

 
Siyah-Beyazlılar, hazırlık maçları kapsamında son karşılaşmada Yunanistan şampiyonu Olympiakos ile deplasmanda karşılaştı. Mücadele Olympiakos'un vuruşu ile başladı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli pozisyonu ev sahibi Olympiakos geliştirdi. 4. dakikada Jimmy Durmaz'ın serbest vuruşunda top direğin dibinden dışarı çıktı.

8. dakikada Beşiktaş sol kanattan Tosic ile geldi.  Sırp futbolcunun ortasında Quaresma'nın şutu auta gitti.

Gomez gole çok yaklaştı!

25. dakikada kullanılan köşe vuruşunda top Oğuzhan'ın önünde kaldı, pasında Alman yıldız Gomez'in vuruşunda Olympiakos kalecisi Roberto topu kornere çeldi.

31. dakikada bu sefer sağ kanattan Gökhan Töre ile atağa çıkan Beşiktaş'ta Mario Gomez'in ceza sahası dışından vuruşunu kaleci kontrol etti.

Top çizgiden çıktı

40. dakikada Ersan'ın hatasında olympiakos Beşiktaş yarı sahasına hızlı geldi, jara'nın şutunda kaleci tolga topu kornere çeldi. Kornerden gelen topa yine Jara vurdu ancak Oğuzhan topu tam çizgiden çıkardı ve mutlak bir golü önledi.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz sona ererken Beşiktaş'ta yeni transferlerden Rhodolfo, Tosic ve Quaresma iyi futbollarıyla dikkat çekti.  Ersan Gülüm ve Necip'in ise ilk yarıda oldukça tutuk olduğu gözlendi.

İkinci yarı pozisyonla başladı

İkinci 45 dakikaya Olympiakos pozisyon ile başladı. Sağ kanattan yapılan ortada boşa çıkan kalec Tolga daha sonra hatasını telafi etti.

Olympiakos golü buldu!

59. dakikada gelişen Olympiakos atağında sağ kanatta topla buluşan Olympiakoslu futbolcunun yerden ortasında İzlandalı golcü Alfred Finnbogason topu filelere gönderdi.

64. dakikada Mario Gomez, Ricardo Quaresma ve Gökhan Töre yerlerini Cenk Tosun, Olcay Şahan ve Kerim Frei'a bıraktı.

Goller arka arkaya geldi

İkinci yarı oyuncu değişiklikleri nedeniyle sürekli duraklarken 87. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Necip Uysal topu filelere gönderdi. Ancak bu golden sadece 1 dakika sonra Motta rakibini düşürünce hakem penaltı kararı verdi. David Fuster penaltıyı gole çevirdi ve maç 2-1 Olympiakos'un üstünlüğüyle sona erdi.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki