ÖNDER HOCA MİLLİ ARADA DERS ÇALIŞACAK!

Beşiktaş’ın önünde uzun bir milli ara var…
Haberin yayılanma tarihi:23 Ocak 2022, Pazar

Beşiktaş'ın Çiçeği Burnunda Teknik Direktörü Fizik Kondisyonunu Yüklemeye Çalışacak

Önder Karaveli’ye göre takımı son 15 dakikaları oynayamıyor. Oyundan düşüyor. Genç hoca, bu süreçte bir konu üzerinde duracak. Gol öncesi pozisyonlar.

* Gol Öncesi Pozisyona Girmek

Gol öncesi pozisyona girme konusunda Beşiktaş sorunlar yaşıyor. Karaveli’ye göre Alex Teixeira bu sorunu çözebilecek isim.

* Gol Öncesi Pozisyonlarda Top Kontrolü

Burada yine en önemli nokta Batshuayi’nin fizik kapasitesinin takımı orada tutmaya yetmemesi. Bu yüzden kontrol sıkıntı oluyor. Larin, Güven ve Kenan’da da bu özelliğin olmaması yüzünden Karaveli arada bu sorunu çözmeye çalışacak.

* Pozisyonlarda Vuruş Tercihleri

Beşiktaş gol pozisyonlarına giriyor. Ancak bu pozisyonlar Karaveli’nin istediği kadar sık organize gelmiyor. Bu yüzden Karaveli pas tercihleri üzerinde özel çalışmalar yapacak.

* Gol Öncesi Pozisyonlarda Karar Verme

Karaveli’ye göre Beşiktaş’ın bu sezonki en büyük sıkıntısı karar verme. Siyah-Beyazlı oyuncular bu sezon doğru karar veremedikleri için pek çok gol pozisyonu kaçtı. Pek çok pozisyon kaleye geldi. Karaveli özellikle milli arada bu sorunu çözmeye çalışacak.

Teixeira Hedefini Belirledi

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor ile oynadığı mücadeleye ilk 11'de başlayan Alex Teixeira'nın milli aradaki hedefi belli oldu. Hafta içinde teknik direktör Karaveli’den forma isteyen Breilya'lı, hazır olduğunu söyledi. Ancak analiz verileri ve sağlık ekibinin verdiği rapor Brezilyalının ancak 60 dakikayı çıkaracak gücü olduğunu belirtti. Karaveli, Alex’le başlamayı uygun gördü. Sambacıya “Seni 60 dakika sahada tutacağım” dedi. Attığı golle Beşiktaş’a 1 puan getiren Alex’in hedefi ise milli arada 90 dakikalık performansa ulaşmak. Yeni kondisyoner Miguel Peiro’nun hazırladığı rapor doğrultusunda Alex çalışmalar yapacak.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki