Orkun Kökçü Feyenoord'u Reddetti!

Orkun Kökçü, Feyenoord'un ikinci sözleşme uzatma teklifini de reddetti...
Haberin yayılanma tarihi:26 Nisan 2020, Pazar

Hollanda yerine Türk Milli Takımı'nı seçen 19 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, Feyenoord'dan gelen ikinci sözleşme uzatma teklifini de geri çevirdi.

Voetbal International'de yer alan habere göre, Orkun Kökçü'nün büyük bir zam talebi olduğu ancak Feyenoord'un teklifinin bunun yanında çok düşük kaldığı, bu sebeple Orkun tarafından reddedildiği vurgulandı. Haberin detayında, Orkun Kökçü'nün birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde olduğu bilgisi yer aldı. Şu ana kadar Sevilla, Real Betis, Valencia, Arsenal ve Chelsea'nin ilgisi olduğu doğrulanırken, Orkun'un 2023'te bitecek olan sözleşmesine karşın ayrılık isteğinin transferde kapıları açtığının altı çizildi.

ARNESEN: "4 KULÜP İLGİSİNİ GÖSTERDİ"

Konu hakkında açıklama yapan Feyenoord Sportif Direktörü Frank Arnesen, "Orkun Kökçü için çeşitli kulüplerle görüştük. 4 kulüp ilgisini açıkça gösterdi. Bu kulüplerden biri Sevilla'ydı. Ancak resmi bir teklif sunmadılar." ifadelerini kullandı. 19 yaşındaki Orkun Kökçü için konuşulan bonservis bedeli ise 25 ila 30 milyon Euro arasında. Arsenal'in bu rakamı teklif etmeye en yakın kulüp olduğu bilgisi de verildi.

ADVOCAAT: "HER KULÜPTE OYNAR"

Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat ise, "Arsenal'in Orkun Kökçü ile ilgilendiği haberleri doğru. Feyenoord'a ulaşan resmi bir teklif yok. Ben Orkun'un dünyanın her takımında oynayabilecek yetenekte bir oyuncu olduğunu düşünüyorum." dedi.

2018 yazında profesyonel olan Orkun Kökçü, U17, U18 ve U19'da Hollanda için oynadıktan sonra Türkiye'den gelen teklifi kabul ederek U21'de ay yıldızlı formayı terletmişti. Orkun, bu sezon çıktığı 35 resmi maçta 3 gol atıp 6 asist yaptı.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki