Pedro Franco'nun Şifresi

Franco’nun, Kolombiya Teknik Direktörü Jose Pekerman’ın önerisi üzerine Arjantin’in ünlü kulübü San Lorenzo ile anlaştığı belirlendi. Beşiktaşlı oyuncu kiralık gideceği yeni kulübünde hem formunu yükseltecek hem de Pekerman’ın yakın takibinde olacak.
Haberin yayılanma tarihi:11 Ocak 2016, Pazartesi

Sezonun ilk yarısında Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde hiç şans bulamazken, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 maçta forma giyen Pedro Franco, Arjantin’in San Lorenzo takımına gitmek için gün sayıyor.

Beşiktaş’a transfer olduktan sonra Kolombiya Milli Takımı’na yükselen ancak sezonun ilk devresinde Rhodolfo’dan formayı bir türlü alamayan Franco’nun, San Lorenzo gibi köklü bir takıma gitmesinin arkasında Kolombiya Milli Takımı Teknik Direktörü Jose Pekerman’ın olduğu ortaya çıktı. Franco’yu daha önce birçok kez milli takıma çağıran ancak son dönemde Beşiktaş’ta şans bulamadığı için kadroya almayan Pekerman’ın, Kolombiyalı futbolcuya, San Lorenzo’ya gitmesini tavsiye ettiği belirlendi.

Kadrosundaki stoperlere natif bir savunmacı daha eklemek isteyen Arjantin kulübünün, Jose Pekerman’ın önerisi üzerine Pedro Franco için Beşiktaş’ın kapısını çaldığı ve kulüplerin anlaşmaya vardığı vurgulandı. Sezon sonuna kadar kiralık olarak San Lorenzo forması giyecek olan 24 yaşındaki genç stoper böylece hem milli takım için formunu yükseltecek hem de Jose Pekerman’ın yakın takibinde olacak.

Satış opsiyonu 1,8 milyon euro

San Lorenzo Kulübü’nün, Pedro Franco’yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği belirtildi. Arjantin ve Kolombiya basınında yer alan haberlerde, San Lorenzo’nun, performansından memnun kalması halinde sezon sonunda Beşiktaş’a 1.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek, 24 yaşındaki stoperi kadrosuna katmanın hesaplarını yaptığı ileri sürüldü. Arjantin kulübünün, Beşiktaş’tan gelecek cevaba göre hareket edeceği de iddia edildi.

Pedro Franco, 1461 Trabzon maçında yaptığı basit hatalarla dikkat çekti.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki