Pepe Büyük İşlere İmza Atar!

Beşiktaş tarihinin unutulmaz savunmacısı, teknik direktör İbrahim Üzülmez, Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Pepe transferini yorumladı.
Haberin yayılanma tarihi:04 Temmuz 2017, Salı

'Zago etkisi yapar'

"Zago bize geldiğinde çok spekülasyon olmuştu yaşından dolayı. Pepe önemli bir oyuncu çok kaliteli. Adriano'nun kattığı ivme ne kadar önemliyse Pepe'nin de tecrübesi Beşiktaş defansına Şampiyonlar Ligi'nde fark getirir. Ödenecek rakam tartışılabilir. Türkiye standartlarında müthiş paralar bunlar. Ancak kalite, yetenek, tecrübe değerlendirilecek olursa Pepe kesinlikle bu takıma katkı verir. Beşiktaş gibi Şampiyonlar Ligi'nde hedef koymuş bir takıma mutlaka Pepe gibi oyuncular alınmalı. Çalışkanlığı, saha içerisindeki mücadelesi, arkadaşlarına destek olması... Her şeyiyle profesyonel bir oyuncu Pepe..."

'Pepe para için gelmez'

"Mitrovic çok genç alındı, maliyeti ortada. Oynadığı maç sayısı çok fazla değil. Tosiç daha fazla oynadı. Özellikle kendine bakmış Pepe gibi oyuncuların yaşına fazla takılmamak lazım. Zago'yla oynamış bir isim olarak kendimden örnek veriyorum. Ondan çok etkilenirdik. Beşiktaş'a o dönem çok katkı sağlamıştı. 35 yaşındaki oyuncu bu kadar çalışıyorsa ve başarıyorsa 25 yaşındakiler de onu örnek alıyor. Bazı oyuncular vardır ismen gelirler, parayı kazanıp giderler. Ancak Pepe'nin öyle bir yapıda olmadığı belli. Çok önemli işler yapacaktır. Şampiyonlar Ligi'nde de çok büyük başarı yakalayacaktır Beşiktaşımız'la."

'Devler Ligi'nde başarı olur'

"Fikret Orman hakikaten çok önemli işler yapıyor. Şenol hoca da öyle... Beşiktaş'ta Aboubakar gitti, yerine birinin alınması gerekiyor. Yönetim en doğru ismi alacaktır. Şenol hocayla beraber oyuncuların performansı arttı hep. Bu konuda Şenol hoca çok deneyimli. Beşiktaş takımı başarıya alışmış artık. Fark yaratmaya devam edecektir. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon başarı yaşayacağına da eminim."

Lig Radyo

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki