Pepe'ye 13 Milyon Euro Verilir Mi?

Pepe’yi kadrosuna katarak transferde sezonun bombasını patlatmak isteyen Beşiktaş’ta yönetim, Portekizli stoper konusunda adeta ikiye bölündü.
Haberin yayılanma tarihi:29 Haziran 2017, Perşembe

Şimdiye kadar yapılan görüşmelerde yıllık 5 milyon euro garanti ücret ve 3 milyon euro imza parasında indirim yaptıramayan Siyah-Beyazlıların büyük çoğunluğunun bu paranın çok yüksek olduğunu söyledikleri belirlendi.

Toplam 13 milyon euroluk maliyetin tam 50 milyon lira tutarında olduğuna vurgu yapan yöneticilerin “Bugün Tolgay, Oğuzhan, Marcelo, Quaresma, Cenk, Adriano ve Fabri gibi isimlere çok iyi teklifler geliyor. Bu oyuncuların hepsini neredeyse bedava aldık. Şimdi istesek hepsinden para kazanabiliriz. Ama 34 yaşındaki Pepe’ye 50 milyon TL verirsek bu parayı asla çıkartamayız. Bizim için önemli olan isim değil, takıma yapacağı katkıdır” diye görüş bildirdikleri aktarıldı.

Pepe’ye verilecek ücretin takım içerisinde de kriz yaratacağını düşünen aynı yöneticilerin, böylesine pahalı bir transferin maaş dengelerini de derinden sarsabileceğini Başkan Fikret Orman’a ilettikleri de vurgulandı. 

 Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki