PEREYRA TRANSFERİN DE İMZA ÇOK YAKIN!

Beşiktaş'ta Roberto Pereyra transferinde sıcak saatler yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:01 Ağustos 2023, Salı

MENAJERİ İSTANBUL'DA;

Oyuncunun temsilcisi İstanbul'a geldi ve Beşiktaş Kulübü ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek.Federico Pastorello sadece Roberto Pereyra'nın menajeri değil aynı zamanda Luka Milivojevic'inde menajeri.

Roberto Pereyra'nın ailesinin de İstanbul'da yaşamayı kabul etmesi an meselesi bu transfer için birçok kişi devreye girmişti. Arjantin Futbol Federasyonu Genel Sekreteri, Arjantin Başkonsolosluğu daha önce Beşiktaş'ta forma gymiş ve Pereyra'yı yakından tanıyan Tolgay Aslan ve Sosa gibi isimler oyuncunun ailesini, İstanbul'da yaşama konusunda tavsiyelerde bulunmuşlardı.

İMZA KAPIDA

Beşiktaş artık bu transferde mutlu sona çok yakın, oyuncu temsilcisi ile yüz yüze yapılacak görüşmenin birçok anlamı olacaktır.  Yapılacak toplantıya zoom üzerinden Roberto Pereyra'da katılacak. Bir nevi sözleşme şartlarını taraflar görüşecekler. Beşiktaş'ın teklifi; 2+1 yıllık sözleşme ve maaş ise 2.5 Milyon Euro şeklinde ve bunun üzerinden taraflar görüşme gerçekleştirecekler. Roberto Pereyra'nın ise bu görüşmelerin ardından İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Roberto Pereyra ile anlaşılmaz ise natif isimler arasında Chamberlain, Davy Klassen var. Bunların dışında Süper lig'den tanıdığımız bir isimde gündemde Matias Vargas, bu ismi Şenol Güneş istiyor özellikle kanat organizasyonunda (sağ ve sol kanatta aynı zamanda on numara dediğimiz merkezde oynayabilen bir oyuncu) bu özelliklerinden dolayı Şenol Güneş bu oyuncunun ismine sıcak bakıyor.

Ntvspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki