Plan Güneş'ten Yıkım Gomez'den

Şenol Güneş, yakından tanıdığı Bursa’nın artıları ve eksilerini oyuncularına anlattı. Tecrübeli hoca, Mario Gomez’e rahat gol pozisyonları yaratılmasını istiyor, bunun için kanatlardan ekstra katkı bekliyor.
Haberin yayılanma tarihi:10 Nisan 2016, Pazar

Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, Bursaspor maçının taktik çalışmasını tamamladı. Geçen sezon görev yaptığı Bursa’yı yakından tanıyan Güneş, rakibin artıları ve eksilerini tek tek takımıyla yaptığı maç toplantılarında paylaştı. Güneş’in, özellikle oyunu orta alanda tutup, Jose Sosa ve Mario Gomez’i olabildiğince topla buluşturmaya çalışacağı bildirildi. 

Haydi Quaresma!

Gomez’e gol yollarında rahat pozisyonlar yaratılması için kanat oyuncularından hücumda mümkün olduğunca çok sorumluluk almalarını isteyen tecrübeli teknik adam, formasına kavuşacak Quaresma’dan 
çok şeyler bekliyor. 

Bursa’nın etkili forvetleri Necid ve Deniz Yılmaz’ı da, stoperler Necip ile Marcelo’nun durdurması planlanıyor. Güneş, oyuncularından riskli paslardan kesinlikle kaçınmalarını istiyor. Bu arada Kara Kartal’da, Rhodolfo dışında eksik bulunmuyor. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki