"Quaresma Atılacaktı"

Başkan Fikret Orman ve siyah-beyazlı yöneticiler, Torku Konya maçında Quaresma’yı oyundan alan Teknik Direktör Şenol Güneş’e destek verdi.
Haberin yayılanma tarihi:29 Aralık 2015, Salı

Başkan Fikret Orman ve siyah-beyazlı yöneticiler, Torku Konya maçında Quaresma’yı oyundan alan Teknik Direktör Şenol Güneş’e destek verdi.

Sarı kartla oynamasına rağmen sinirli tavırlar sergileyen Portekizli yıldızın ikinci sarıdan kırmızıyla oyun dışı kalma tehlikesi yaşadığına dikkat çeken Beşiktaşlı yöneticiler, “Eğer Şenol hoca ikinci yarıda Quaresma’yı çıkarmasaydı, Trabzonspor maçındaki gibi kırmızı kartla atılabilirdi. O maçta sarı kartı vardı ve ikinci sarıdan kırmızıyla takımı eksik bırakmıştı. Hocamızın yaptığı değişiklik hem zamanlama hem de uygulama açısından doğruydu” diye konuştu.

Oyundan alındıktan sonra kramponlarını yere fırlatan ve soyunma odasının yolunu tutan Quaresma’nın maçın ardından hatasını fark ederek teknik heyetten özür dilediği ortaya çıktı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki