Quaresma Jübilesini Beşiktaş'ta Yapsın

Ahmet Nur Çebi, Quaresma’nın Beşiktaş’ta jübile yapmasını istediklerini belirterek, “Bu performansını sürdürürse zaten 30 maç şartını yerine getirir. Ancak 3-5 maç eksik kalırsa da önemli değil. Onunla yine yola devam ederiz” şeklinde konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:19 Kasım 2016, Cumartesi

SİYAH Beyazlılar, 16 maç daha oynaması halinde kulüple olan sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl uzayacak olan Quaresma’yı bu kotayı dolduramasa da bırakmayacak. Beşiktaş’a dönüşünden sonra adeta ikinci baharını yaşayan 33 yaşındaki yıldızın gösterdiği performans ve takıma olan bağlılığı yönetim tarafından takdirle karşılanıyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bu çizgisi devam ederse 3-5 maça bakmayız” dedi.

BİZDEN GİDEN HERKES PİŞMAN OLDU

Quaresma’nın Beşiktaş’tan gittikten sonra kulübün değerini daha iyi anladığını vurgulayan Çebi, “Bizden kim gittiyse mutsuz oldu. Çünkü buradaki aile ortamını, arkadaşlığı, yöneticilerle olan sevgi ve saygıyı bulamıyorlar. Bizde iyi bir diyalog var. Quaresma da bunun değerini anladı” dedi.

Querasma’nın bu gidişle zaten 30 maçı doldurabileceğini kaydeden Çebi, “Ama 3-5 maç eksik kalırsa da uzatırız. İyi oynamadan 30 maç doldurmak da kontrat uzattırmayabilir. Başarılı olup jübilesini burada yapsın” dedi.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki