Quaresma "Tekme Yiyen Ben Kartı Gören Ben"

Antalyaspor maçının devre arasında oyundan alınan Portekizli’nin hakeme isyan ettiği, hocası Güneş’in “Eğer istersen çıkarayım” sözlerine de ‘Tamam’ dediği ortaya çıktı.
Haberin yayılanma tarihi:22 Mart 2016, Salı

Beşiktaş’ta son haftaların etkili ismi Ricardo Quaresma’nın Antalyaspor maçının devre arasında oyundan alınması herkesi şaşırtmıştı. Portekizli’nin durumu merak konusu olurken gerçeği HABERTÜRK ortaya çıkardı.

Yıldız futbolcunun ilk 45 dakikada yediği tekmelerden dolayı canının çok yandığı ve hakem Hüseyin Göçek’e tepki gösterdiği öğrenildi. Portekizli futbolcunun devre arasında hocası Şenol Güneş’in yanına giderek ayaklarını gösterdiği ve “Hocam tekmelerden sonra ayağımın hali bu. Bu tekmelerin hiçbirine kart çıkmıyor, ama bana çıkıyor! Böyle devam ederse ikinci sarıyı da bana çıkartır” dediği, Güneş’in “Eğer istersen seni çıkarayım” önerisine de olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

DİĞERLERİ DE KATILDI 

Quaresma’nın isyanına diğer futbolcular da katılırken, “Rakiplerimize gösterilen tölerans bize gösterilmiyor. Penaltılar zaten çalınmıyor. Oysa Fenerbahçe’nin rakipleri kartlarla sindiriliyor” dedikleri ifade edildi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki