REDMOND ZAM İSTİYOR!

Bonservisi elinde olan İngiliz yıldız, Beşiktaş’ta devam etmek için belirlediği rakamı yönetime iletti...
Haberin yayılanma tarihi:20 Haziran 2023, Salı

SERBEST KALDI;

Beşiktaş’ta, teknik direktörlüğe Şenol Güneş’in gelmesiyle birlikte çıkışa geçen isimlerin başında gelen Nathan Redmond’ın takımda kalması için görüşmeler hızlandırıldı. Geride bıraktığımız sezon Southampton’dan kiralık olarak takıma kazandırılan İngiliz futbolcu, Ada ekibiyle sözleşmesinin bitmesinin ardından serbest kaldı.

İMZA PARASI YOK

Siyah Beyazlıların yıllık 1.5 Milyon Euro önerdiği 29 yaşındaki Redmond, bu rakamın artırılmasını istedi. İngiliz futbolcunun menajeri Simon Bayliff, Wolverhampton ve Burnley’nin de teklif yaptığının belirterek, Beşiktaş yöneticilerine, “Sizden imza parası istemiyoruz ama ücreti 2 Milyon Euro’ya çıkarmanızı bekliyoruz” dedi.

GÜNEŞ İLE YILDIZLAŞTI

Siyah Beyazlı forma ile Valerien İsmael döneminde 6 maça çıkan Nathan Redmond skora katkıda bulunamazken, Şenol Güneş ile 3’ü kupada 20’si ligde görev yaptığı 23 karşılaşmada 6 gol, 6 asistlik performansa imza attı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynanan ve geriye düştükleri derbide 1 gol atıp 3 asist yaparken hem 4-2’lik galibiyette başrol oynamış hem de sezonun en dikkat çeken performanslarından birine imza atmıştı.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki