Rıdvan "İnsanlar Benden Bir Şeyler Bekliyor!"

Beşiktaş'ın genç milli sol beki Rıdvan Yılmaz, TRT Spor'a konuk olduğu programda kariyeri, hedefler, Şampiyonlar Ligi ve A Milli Takım hakkında açıklamalar yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:30 Eylül 2021, Perşembe

"Aile Havası Devam Ediyor"

Takımdaki aile ortamına değinen Yılmaz, "Sakatlarımız var ama oynayan herkes elinden geleni yapıyor. Arkadaşlığımız çok iyi. Aile havası devam ediyor. İşimi, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Umarım hem camiayı hem de Beşiktaş taraftarlarını mutlu etmeye devam edebilirim." dedi.

Hangi Mevkide Daha İyi Hissediyor?

En çok solbekte oynarken kendini iyi hissettiğini söyleyen Yılmaz, "Kendimi sol bek mevkisinde daha iyi hissediyorum. Hocam nerede şans verirse orada oynarım. Ben antrenman yapmaktan da maç oynamaktan da keyif alıyorum. Zevk almaya çalışıyorum. Zevk aldığım için belki de bu kadar başarılıyım. Maç yoğunluğundan dolayı çok fazla ekstra çalışma yapamıyorum. Ama normalde özel antrenman yapıyorum. Ben hep ekstra çalışmalar yapan biriyim. Takım antrenmanlarıyla yetinmiyorum. Bu meslek her gün daha iyi olmayı gerektiriyor. Bunun için de elimden geleni yapıyorum." ifadelerini kullandı.

"İnsanlar Benden Bir Şeyler Bekliyor"

Geçen senenin kendisi için tecrübe olduğunu söylene genç sol bek, "Geçen sene benim 1. sezonumdu. İnişli çıkışlı performansım oldu. Sakatlık sonrası performansım düştü ama elimden geleni yapmaya çalıştım. İnsanlar benden bir şeyler bekliyor. Bu sene daha özgüvenliydim. Bu sene kendimi daha iyi bildiğimi düşünüyorum. Geçen sene biraz tecrübe oldu diyebilirim." şeklinde konuştu.

"İnşallah Niceleri Çıkar"

Diğer genç oyunculara yardım etmeye çalıştığını söyleyen Yılmaz, "Buraya ilk çıktığımda Göztepe deplasmanıydı. Serdar da İzmir'de oynamıştı. Bana Burak ağabey çok yardımcı olmuştu. Ben de aynı şekilde Serdar'a yardımcı olmaya çalıştım. Altay maçında da Ajax maçında da yardımcı olmaya çalıştım. Berkay için de aynı şekilde. Onlara ellerimden gelen desteği sağlamaya çalışıyorum. İnşallah altyapıdan nice kardeşlerimiz çıkar ve iyi yerlere gelirler." dedi.

"Hayatım Gözümün Önünden Geçti"

Şampiyonlar Ligi'nin farklı atmosferine vurgu yapan Rıdvan Yılmaz, "Maça çıkmadan önce heyecanım vardı. Şampiyonlar Ligi müziğini duyunca gözümün önünden film şeridi gibi kariyerim geçti. Sonuç iyi olmasa da arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Geçen sene ben kendime değerli şeyler kattım. Kupalar kazandık, zorlu süreçlerden geçtik. Bu seneki performansımın sebebi geçen sezon tabii ki. Kendimin, takımın önemli bir parçası olduğunu hissettim. İnşallah daha iyi olmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

"Sergen Hocamızla İyi Bir İlişkim Var"

Sergen Yalçın ile olan ilişkisini anlatan genç oyuncu, "Sergen Hocamız, Karagümrük maçı öncesi benle gelip konuşmuştu. İyi bir ilişkimiz var. Ben de elimden geleni yapmaya çalıştım. Bundan sonra da aynı şekilde olacak." şeklinde konuştu.

"Hedefim Avrupa"

Avrupa hayalinden bahseden Rıdvan Yılmaz, "Bu sene inşallah tekrar şampiyon oluruz. En büyük temennim o. Uzun vadede Avrupa'ya gitmek istiyorum. İnşallah da olur. Şu anda buradayım. Kulübüme yeteri kadar destek vermeliyim. Giderken de para kazandırmak isterim. Genç bir oyuncuyum. Avrupa'ya transfer olmam için oynamam lazım. Güzel olsun istiyorum. İnşallah Avrupa olur. Arsenal dediğimiz Arsenal! Örnek aldığım idolleri de izliyorum. İzlemeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki