RIZA HOCA SAKATLIK KABUSUNUN SEBEBİNİ AÇIKLADI!

'Az Önce Konuştum' programındaki konuğu, Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ta 10 tane oyuncunun kimin yüzünden olduğunu açıkladı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Aralık 2023, Cuma

"BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Burak Yılmaz'ın getirdiği Hırvat antrenörlerden bahseden Çalımbay, "Ben bu kadar sakatı bir arada görmedim. Belki Burak Yılmaz'ın getirdiği antrenörler bir an önce takımı daha iyi duruma getirelim diye yüklenmiş olabilirler. Şu an 9-10 sakat var. Hepsi aynı yerden sakatlanıyor; grade 1, grade 2… Bıktım bunlardan dedim. Club Brugge maçına çok üzüldüm. Yenilgiye değil, oyuncu bulamadığımıza üzüldüm. Belki Burak Yılmaz’ın getirdiği antrenörlerden dolayı olabilir; takımı bir an önce hazır hale getirelim diye. Fenerbahçe maçına 11 buluruz ama bazı oyuncuları farklı yerlerde oynatmak zorunda kalabiliyoruz.” dedi.

DERBİ ÖNCESİ SAKATLAR CAN SIKIYOR

Süper Lig'in 15. haftasında 9 Aralık Cumartesi günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Beşiktaş'ta sakatlıklar can sıkıyor. Siyah beyazlılarda tedavileri devam eden Arthur Masuaku, Valentin Rosier, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç'ın Fenerbahçe maçının kadrosunda yer almayacakları açıklanırken, Omar Colley’in durumunun ise maç günü netlik kazanacağı açıklanmıştı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki