ROMAİN SAİSS ''TEK BACAKLA OYNADIM!''

Fas Milli Takımı Dünya Kupası'nda tarih yazmaya devam ederken, takımın kaptanı Beşiktaşlı Saiss'tan bir açıklama geldi...
Haberin yayılanma tarihi:11 Aralık 2022, Pazar

Romain Saiss Sakatlığı İle İlgili Son Durumu Anlattı;

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier Lig'den transfer ettiği Romain Saiss, tarih yazan Fas Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapıyor. Turnuvada başarılı bir performans çizen Faslı oyuncu, Portekiz galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.  Deneyimli stoper tarihi başarılarıyla ilgili olarak "Tarih yazdık. Takım olarak başarımızdan gurur duyuyoruz. Tüm Fas halkı Milli takımlarıyla bu hayali yaşamak istiyordu. Neyi başardığımızın tam olarak farkında değiliz. Sonsuza kadar hatırlayacağımız anıları yaşıyoruz. Maceraya devam etmek ve halkımızla bu hayali yaşamaya devam etmek istiyoruz" sözlerini kullandı.

''TEK BACAKLA OYNADIM''

Sakatlığıyla ilgili de konuşan Saiss, "Sakatlığıma bakacağız. 55 dakika neredeyse tek bacakla oynadım. Yarı final maçına da çıkmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Takımıma yardım etmek istiyorum." açıklamasını yaptı. Fas, Dünya Kupası yarı final maçını 14 Aralık Çarşamba günü Fransa ile oynayacak.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki