Ryan Babel’de İşlem Tamam

Siyah-beyazlılar, 2.5 yıllık anlaşma sağladığı Hollandalı yıldıza sezon sonuna kadar 750 bin Euro, sonraki 2 sezon içinse 1.7 milyon Euro ödeyecek.
Haberin yayılanma tarihi:20 Aralık 2016, Salı

30 yaşındaki kanat oyuncusu yeni yılın ilk haftasında imza için İstanbul’da olacakVe Beşiktaş, devre arası için ilk transferini bitirdi. Siyah-beyazlı yönetim, bir süredir flört halinde olduğu Ryan Babel ile her konuda anlaşma sağladı. Deportivo La Coruna ile sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek olan Hollandalı kanat oyuncusu, Beşiktaş'ın 2.5 yıllık resmi sözleşme teklifine 'Evet' dedi. Türkiye'de daha önce Kasımpaşa forması giyen tecrübeli futbolcu, sezon sonuna kadar 750 bin Euro, sonraki 2 sezon için ise yıllık 1.7 milyon Euro kazanacak. Dün 30. yaşını kutlayan Babel'in yeni yılın ilk haftasında İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye basın önünde imza atacağı öğrenildi.

DEPORTİVO PANİK OLDU: GİTME KAL!


Bu arada Beşiktaş ile anlaşmasına rağmen Deportivo da Ryan Babel'den vazgeçmiyor. İspanyol ekibinin teknik direktörü Gaizka Garitano'nun, son 3 maçta 3 gol atan oyuncusu ile bir görüşme yaparak, "Seni bu takımda görmek istiyorum. Senden memnunum. Bu kulüpte sözleşmeni uzatalım" dediği; Deportivo yönetiminin de Beşiktaş'ın önerdiği rakama yakın bir sözleşme teklif edeceği ifade edildi.

YENİDEN DOĞDU


2013 yazında imza attığı Kasımpaşa'ya 59 karşılaşmada 14 gol kazandıran Ryan Babel, sonrasında Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Ain'in yolunu tuttu. Bir yıl süren Al Ain macerasını Eylül ayı ortasında sözleşmesini feshederek bitiren Hollandalı futbolcu, akabinde Deportivo ile yarım sezon için söz kesti. 30 yaşındaki futbolcu Deportivo adına 11 maçta 4 gol ve 1 asistle oynayarak adeta küllerinden yeniden doğdu.


Sabah / Fatih Doğan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki