Sabır ve Kontrollü Oyun

Kartal zorlu maçta orta alan ve savunmada fazla risk almayacak, sabırla bekleyip, rakibin hatalarından yararlanmaya çalışacak.
Haberin yayılanma tarihi:13 Nisan 2017, Perşembe

İstanbul’da bırakılan Quaresma’nın boşluğunu Babel kapatacak, Adriano ise sol kanatta görev yapacak.

Beşiktaş, Lyon karşılaşması için dün öğle saatlerinde özel bir uçakla Fransa’ya gitti. Sakatlığı süren Ricardo Quaresma ile kırmızı kart cezalısı Vincent Aboubakar kafilede yer almadı. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin başkanlık yaptığı kafileye sakatlığı düzelen Caner Erkin de dahil edildi.

Kartal akşam Lyon Stadı’nda yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı futbolcular 15 dakikalık bölümü medyaya açık tutulan antrenmanda ısınma programının ardından taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in idmanda maçın taktik planı üzerinde durduğu ve ilk 11’de sahaya süreceği oyuncularla özel olarak ilgilendiği aktarıldı.

Mitrovic göreve

İstanbul’daki son çift kalede kafasındaki ilk 11’i deneyen ve dün de bu kadroda değişiklik yapmayan Şenol Güneş, Quaresma ve Aboubakar’ın yokluğunda hem savunmada hem de orta sahada zorunlu rotasyona gidecek. Marcelo’nun yanında Mitrovic’e görev verecek olan siyah-beyazlı hoca, Tosic’e sol bekte, Adriano’ya sol kanatta şans tanıyacak. Babel ise sağ kanata yer alacak.

Şenol Güneş tur yolunda büyük önem taşıyan maçta oyuncularından sabırlı ve kontrollü futbol oynamalarını istedi. Her türlü beraberliğin kendilerine yarı final kapısını açacağını dile getiren Güneş’in, orta saha ve savunmada çok dikkatli oynamak zorunda olduklarını dile getirdiği ifade edildi.

Milliyet

Etiketler: Lyon   BEŞİKTAŞ   Uefa   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki