Sağ Beke Sürpriz Aday Cristiano Piccini!

Beşiktaş, sağ bek arayışlarında sona yaklaştı.
Haberin yayılanma tarihi:02 Temmuz 2018, Pazartesi

Geçen sezon bu mevkide sorun yaşayan ve Gökhan Gönül'ün yokluğunda zaman zaman Caner'i savunmanın sağında oynatmak zorunda kalan Kartal, rotayı Portekiz'e çevirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda harekete geçen yönetim, Sporting Lizbon'da forma giyen 25 yaşındaki Cristiano Piccini'ye göz dikti. Basel'de forma giyen Lang'ın, Mönchengladbach'a gitmesi ve Lyon'dan Rafael da Silva ile fiyatta anlaşılamaması üzerine natiflere yönelen Beşiktaş yönetimi, İtalyan sağ bek için temaslara başladı.

Gökhan Gönül ile rekabet edecek bir sağ bek almak için çalışmalarını sıklaştıran Kartal'ın Piccini ile ilgilendiğini İtalya'nın önde gelen spor sitelerinden Tuttomercato da dile getirdi.

İtalyan basınında yer alan haberde, Siyah-Beyazlıların Sporting Lizbon'dan ayrılmaya karar veren 25 yaşındaki futbolcu için devreye girdiğini ve transferde ısrarcı olduğu vurgulandı. Geçen yaz Sporting Lizbon'a transfer olan Piccini, 40 resmi maçta 3 asist yaptı. İtalyan oyuncunun, bazı taraftarların tesisleri basıp teknik heyet ve futbolculara saldırması nedeniyle takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki