Sağlık Heyetine Vizyon Geliyor

Ekibinde değişiklik yapma talebi kabul edilen Doktor Sarper Çetinkaya, Beşiktaş'ta çok önemli adımlar atmaya hazırlanıyor.
Haberin yayılanma tarihi:19 Temmuz 2016, Salı

Çetinkaya kadroya İspanyolca, Portekizce ve İngilizce konuşabilen bir fizyoterapist ve bir masör getirmek istiyor. Listesinde CV’si çok güçlü isimler var. Ümraniye’deki yeni spa merkezinde de Uzak Doğu’lu masaj uzmanları çalışacak

BEŞİKTAŞ’TA sağlık heyetindeki problem çözüldü... Yönetim, sağlık kurulu başkanı doktor Sarper Çetinkaya’nın ekibinde revizyon yapma talebini kabul etti. Fizyoterapist Aşkın Dede ile yollar ayrılırken masör Kadir Beşiktaş 
da alt yapıya kadırıldı.
 
ŞİMDİ ise Çetinkaya kadrosuna önemli takviyeler yapmaya hazırlanıyor. Sarper Hoca, ekibine İspanyolca, Portekizce ve İngilizce konuşabilen bir fizyoterapist ve bir masör katmayı planlıyor. Bunu istemesinin başlıca sebebi, yabancı futbolcuların, fizyoterapist ve masörlerle yaşadığı iletişim sorununun önüne geçmek. 
 
TAKVİYE LA LIGA’DAN
 

Çetinkaya’nın listesinde CV’si çok güçlü, yıllarca La Liga’da çalışmış isimler var ve bu takviyeler kulübe ekstra maliyet yükü de getirmeyecek. Sarper Hoca’nın bir diğer isteği de Ümraniye’de yapımı süren spa merkezinde Uzak Doğu’lu masaj uzmanlarına görev vermek. Bu sezon Beşiktaş’ın Devler Ligi’nde oynayacak olmasından ötürü, yoğun ve seviyesi yüksek maç trafiğinden oyuncuların en az düzeyde etkilenmesini isteyen Çetinkaya, bu takviyelerin takıma ciddi fayda sağlayacağına inanıyor.


Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki