SAİSS'İN YERİNE JESUS!

Siyah-Beyazlılarda gelecek dönem kadroda yeniden yapılanmaya gidilirken takımdan ayrılma ihtimali olan Saiss'in yerine Napoli'nin Brezilyalı stoperi gündeme geldi...
Haberin yayılanma tarihi:19 Haziran 2023, Pazartesi

Beşiktaş'ta Transfer Çalışması Hız Kazanırken Önemli Bir Gelişme Yaşandı;

Kartal, ayrılması gündemde olan Faslı stoper Romain Saiss'in yerine Siyah-Beyazlı ekipte stoper arayışları dev am ediyordu. Beşiktaş, önceki sezon da gündemine aldığı Brezilyalı stoper Juan Jesus ile ilgileniyor. Geçtiğimiz sezon Napoli ile şampiyonluk yaşayan Juan Jesus'un da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Napoli ile 19 resmi çıkan Jesus daha fazla şans bulabileceği bir takımda oynamak istiyor.

Napoli İle 2025 Yılına Kadar Sözleşmesi Bulunan Jesus'un Güncel Piyasa Değeri 3.5 Milyon Euro

32 yaşında ve 1.85 boyunda olan Brezilyalı stoper istikrarlı yapısı ile dikkat çekerken uzun yıllardır İtalya Ligi Serie A'da oynamayı başarabilmiş bir savunma oyuncusu 4 kez Brezilya Milli Takım formasını giyen Juan Jesus'un adı önceki yıllarda Fenerbahçe ile de çok anılmıştı. Oyuncunun menajeri ile temasa geçilse de Beşiktaşlı kurmayların öncelikle Romain Saiss'in takımdan ayrılıp ayrılmamasının kesinleşmesini beklediği ifade ediliyor.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki