Şampiyonluk Meşaleleri Yakın

Konyaspor’u 4-0 yenen Beşiktaş, ilk yarıyı lider tamamlamanın keyfini yaşıyor. Taraftarına güzel futbol ve bol gol izleten Siyah Beyazlılarda şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı.
Haberin yayılanma tarihi:29 Aralık 2015, Salı

Taraftar söz aldı 

Şenol Güneş ile yeni bir kimliğe bürünen Beşiktaş, 12 yıl sonra ikinci yarıya lider girmeyi başardı. Sezon sonu da aynı başarıya ulaşacaklarına inanan Kartal’da taraftarlar, Konyaspor maçının ardından 7 yıllık hasreti dindirmek için futbolculardan söz bile aldı. 

Siz de inanın

“Bizler inandık, siz de inanın” tezahüratlarıyla Başakşehir Stadı’nı inleten Siyah Beyazlı ekibin destekçileri, Konya galibiyeti sonrası kendinden geçti. Tribünler kenetlenerek hep bir tek ağızdan, “Siyah Beyaz. Şampiyon Beşiktaş” şeklinde tezahürat yaptı.

Orman: Helal olsun

Beşiktaş’ın en büyük güvencesi Güneş, takımı ile başarılı bir dönem yaşıyor. Tecrübeli hoca, yine de temkinli konuşuyor: “Sadece ilk devre bitti. Eksiklerimiz çok.” Başkan Fikret Orman ise “Bizi lider yapan futbolculara ‘Helal olsun’ diyorum” ifadelerini kullanıyor.  

Lidere bir hafta izin

Siyah Beyazlılarda futbolculara 7 gün izin verildi. Takım, 4 Ocak Pazartesi günü toplanıp, kamp için Antalya’ya gidecek.

Meydan
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki