''Şampiyonluk Neden Olmasın''

Sivok, "Gaziantep maçında kaybettiğimiz 2 puan belki şampiyonluğu kaybettirecek ama belki de alınan 1 puan bizi şampiyon yapacak. Biz buna inanıyoruz" ifadesini kullandı
Haberin yayılanma tarihi:13 Mayıs 2015, Çarşamba

Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Tomas Sivok, sezon sonunda mutlu sona ulaşmalarının sürpriz olmayacağını söyledi. Önlerinde 4 zorlu maç olduğunu ifade eden Çek yıldız, zirvenin sürekli değiştiğini belirterek, "Belki bu son kaybettiğimiz 2 puan bize şampiyonluğu kaybettirecek, ama belki de aldığımız 1 puan bizi şampiyon yapacak. Bunu kimse bilemez. Biz ancak 12 puanı kazandığımızda ve hanemize yazdığımızda, ligde neyin değişip değişmeyeceğini o zaman göreceğiz. Ben şampiyonluk inancımı koruyorum. Şimdi karamsarlık vakti değil. İnanarak söylüyorum, kaptan olarak söylüyorum şimdi kenetlenme vakti" diye konuştu.

BURADA BÜYÜDÜM VE GELİŞTİM

TAKIMDA şampiyonluk gören tek futbolcu olduğunu ifade eden Tomas Sivok şöyle devam etti: "Burada çok güzel günlerim oldu. Büyüdüm ve geliştim, kaptanlık onurunu da yaşadım. Uzun bir süre sakatlık ile uğraştım. Dönüşüm biraz acılı ve sancılı oldu. Ama çok çalışarak dönmeyi başardım. Bu sene en büyük hedefim Beşiktaş'ta yeniden şampiyonluk kupasını kaldırmak. Çünkü şampiyonluk çok özel bir duygu. Bu yüzden takımdaki tüm arkadaşlarımın bu tecrübeyi yaşamasını ve bu keyifi tatmalarını isterim."

YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR

TOMAS Sivok, Trabzon maçına para ödenmediği için çıkmayacağı yönündeki haberlere çok sert tepki verdi. Çek stoper, "Ben bu takımın kaptanıyım. 'Paramı ödemezseniz maça çıkmam' yönündeki üslup bana yapılan hakarettir. Sahaya çıkmak için ne benim ne de başkasının bir şartı olmadı, olamaz da.. Burada herkes sadece para için oynamıyor. Zaferler kazanmak, şampiyonluk kazanmak için oynuyor" ifadesini kullandı.

Fotomaç

Etiketler: Sivok   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki