Şampiyonluk Şarkıları

Ligde bitime 6 maç kala en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde zirvede yer alan Siyah-Beyazlılar’da moraller tavan yaptı. Vodafone Arena’nın açılışıyla birlikte keyifleri katlanan Beşiktaşlılar, şampiyonluk havasına girdi.
Haberin yayılanma tarihi:13 Nisan 2016, Çarşamba

Bursaspor zaferiyle birlikte Süper Lig’in zirvesindeki yerini sağlama alan Siyah-Beyazlılar’da, bitime 6 maç kala gözler şampiyonluğa çevrildi.

Zirve için yarıştıkları Fenerbahçe’nin 6 puan önlerinde bulunmalarına ek olarak Vodafone Arena’nın açılışıyla gelen mutluluk sonrasında Beşiktaşlı futbolcularda, sezon sonunda kupanın geleceğine inanç tam...

3-2 kazandıkları Bursaspor zaferinin ardından kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde bunu dile getiren futbolcular, “Takım içindeki herkes özellikle de bu yeni stattaki havayı gördükten sonra şampiyonluk fotoğrafının içinde olmak için daha da hırslandı. En büyük kozumuz ise geçen sene yaşadıklarımız... Geçen sezon kötü sonuçların sonrasında takımın toparlanması zaman alıyor, başka hatalar geliyordu. Ancak bu kez hatalardan, bunalımlardan çok daha çabuk sıyrılıyor, çok çabuk toparlanıp önümüze bakabiliyoruz” görüşünde birleşti.

‘Her maç bir final’

Geçen sezonun aksine bu dönemde kalan periyoda maç maç baktıklarını söyleyen yıldızlar, “Önümüzdeki her karşılaşmayı birer final olarak görüp Mayıs ayının sonunda Vodafone Arena’da kupayı kaldıracağız” diye konuştu.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki