ŞAMPİYONLUK TURU 8 MAYIS'TA GELEBİLİR!

En kısa tur Türk Telekom'da...
Haberin yayılanma tarihi:01 Mayıs 2021, Cumartesi

Şampiyonluk İçin 7 Puana İhtiyacı Olan Beşiktaş İnce Hesaplar Yapıyor

Kartal, Atakaş Hatayspor'u mağlup edip Fenerbahçe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u, Galatasaray ise Gençlerbirliği'ni yenemezse Siyah-Beyazlılar, 8 Mayıs'ta Türk Telekom'da tur atabilir. Kartal, Galatasaray'ı yenerse ligin bitimine iki hafta kala mutlu sona ulaşır.

Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalmasıyla birlikte zirvede hesaplar yeniden yapılmaya başlandı.

78 puanla ligin zirvesinde yer alan Beşiktaş, kalan maçlarda yedi puan topladığı takdirde rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın alacakları sonuçlara bakmaksızın şampiyonluğu garantileyecek. Yani Kartal kalan dört maçtan iki galibiyet bir beraberlik alırsa, Fenerbahçe ve Galatasaray tüm maçlarını kazansa bile kupaya uzanacak. Beşiktaş, şampiyonluğu en erken nasıl garantileyebilir?

İşte Kartal'ın En Kısa Şampiyonluk İhtimali:

KAPANIŞI İZMİR'DE YAPACAK

Süper Lig'in 39. haftasında Beşiktaş, evinde Hatay'ı mağlup edip Fenerbahçe, Erzurum'u, Galatasaray ise Gençlerbirliği'ni yenemezse bir sonraki hafta Kartal şampiyonluk maçına çıkabilir. Kartal, bu durumda ligin bitimine iki hafta kala, 8 Mayıs'ta Galatasaray derbisini kazanması halinde şampiyonluğu garantiliyor. Sergen Yalçın'ın ekibi 41. haftada Karagümrük'ü konuk edecek. Vodafone Park'taki mücadele 11 Mayıs'ta saat 20.30'da başlayacak. Siyah-Beyazlılar son maçta İzmir'de 15 Mayıs'ta Göztepe ile 20.30'da karşılaşacak.

"REHAVET YOK" UYARISI

Siyah-Beyazlılar, finale kaldıkları Ziraat Türkiye Kupası'nı da müzesine götürmek istiyor. Beşiktaş 18 Mayıs'ta İzmir'de Antalyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın kritik karşılaşmalar öncesi dün futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Genç çalıştırıcı bu toplantıda oyuncularına, "Daha biten bir şey yok. Önümüzde çok kritik maçlar var. 4 lig 1 final kupa maçımız var. Bu dönemde hata yapmamalıyız. Öncelikle Hatay'ı geçmeliyiz. Türkiye Kupası'nı da müzemize getirmek istiyoruz. Rehavet yok." uyarısı yaptı.

"ASIN TÜM BAYRAKLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ"

Beşiktaş'ın unutulmaz golcülerinden biri olan Pascal Nouma, Fenerbahçe'nin Alanya ile berabere kalmasının ardından flaş bir tweet attı. Nouma yaptığı paylaşımda, "Sergen bundan sonra, 4 maçta 6 puan kaybetmez, asın bayrakları. Şampiyon Beşiktaş." ifadelerine yer verdi.

KARTAL TAVAN OLDU!

Öte yandan Beşiktaş, zirvede farkın açılmasıyla kulüp hisseleri de borsada 8.38 tavan fiyattan işlem görüyor. Fenerbahçe hisseleri ise taban fiyattan açılış yaptı.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki