ŞANTAJ KASETLERİ TARTIŞMASI BÜYÜYOR

Son yıllarda seçim arefelerinde yaşanan ‘kaset şantajları’, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın önceki gün yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi.
Haberin yayılanma tarihi:28 Nisan 2015, Salı

Şantaj kasetleriyle başkan oldu

Son yıllarda seçim arefelerinde yaşanan ‘kaset şantajları’, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın önceki gün yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi. Demirtaş, CHP’nin eski lideri Deniz Baykal ve bazı eski MHP’li yöneticiler hakkında çıkan kasetlerle ilgili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i suçladı. Önceki gün Van’da katıldığı bir programda konuşan HDP lideri, “Bu kasetlerin nasıl çekildiğini biliyoruz. Cumhurbaşkanı paraleli suçluyor yu! Asıl o filmleri Cumhurbaşkanı çekti. İnsanların özel hayatlarını kayıt altına alıyorlardı, hala alıyorlar. Açığını bulduğu kişilere şantaj yapıyorlar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nın (Melih Gökçek) elinde de şantaj kasetleri var” dedi.  

CHP’nin ve MHP’nin iki kasetlik canı var

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise kaset tartışmasına muhalefete yüklendiği konuşma üzerinden katıldı. CHP ve MHP’nin Türkiye’nin meselelerine çözüm getirmesinin mümkün olmadığını öne süren Perinçek, “Bir kaset çıkarıyorlar CHP’de genel başkan değiştiriyorlar. MHP’nin bir kaseti ile listelerini değiştiriyorlar. Diğer kasetler çekmecede duruyor. İki kasetlik canı olan partiler mi Türkiye’nin sorunlarını çözecek. CHP ve MHP’nin iki kasetlik canları var, atın başlığı” diye konuştu. HASAN ÇİLİNGİR İZMİR

İspat edemez

Şantaj kasetleri bulundurmakla suçlanan Melih Gökçek ise, Demirtaş hakkında dava açtı. Gökçek, kendisi hakkında, “Elinde arkadaşlarının şantaj kasetleri var. Ondan dolayı kaç yıldan beridir belediye başkanıdır. Şantajla adaylığı devam ediyor” iddiasında bulunan Demirtaş’a, şu cevabı verdi: “Kendi partisinin içerisindeki kişilere şantaj yaparak mevki ve makam almak şerefsizliktir. Demirtaş’ın partisinde böyle olaylar oluyorsa bizi kendisiyle karıştırmasın. İddiasını savcılık ve mahkemelerde ispatlamak zorundadır. İspat edemeyeceğine göre yalancı bir siyasetçi olduğu mahkeme kararıyla inşallah tescil edilmiş olacaktır.” Cumhurbaşkanı Erdoğan ise herhangi bir açıklama yapmadı. Baykal da daha önce kendisine yönelik komploda isim vermeden Erdoğan’ı işaret etmişti.


Meydan  

Etiketler: DUYDUK MU ?   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki