SANTOS'TAN SÜRPRİZ YARDIMCI HOCA TALEBİ!

Tecrübeli hoca, sonrasında ise geçici hoca Serdar Topraktepe ile görüştü...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ocak 2024, Cuma

Santos Takım Ve Oyuncular Hakkında Bilgi Alırken Serdar Hocanın Ekibe Dahil Olmasını İstedi;

Kurt hoca, Topraktepe’nin taktiksel olarak bilgiye ve yeteneğe sahip olduğunu söyledi. İdman için tesislere gelen oyuncular ile tek tek tanışan 69 yaşındaki hoca, öğrencileriyle özel olarak ilgilendi. Eski maç özetlerini izleyen Santos, ardından yarın oynanacak Karagümrük mücadelesi için rakip takımın karşılaşmalarını izledi.

Maliyeti Belli Oldu

Bu arada Santos’in bir türlü açıklanmayan 1.5 yıllık maliyeti de belli oldu. Portekizli teknik adamın, sözleşmede alacağı yıllık ücret 1.5 milyon Euro olarak belirtildi. Kara Kartal, 3 milyon Euro’luk bir ücreti ise sponsor ve reklam gelirleri ile karşılayacak. Yani tecrübeli teknik adamın, bir senelik maliyeti 4.5 milyon Euro olacak.

Tesislerden Memnun Kaldı

Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna oturan Fernando Santos, takımın başına gelir gelmez harekete geçti. Portekizli çalıştırıcı, ilk gününde tüm tesisleri gezdi. Tecrübeli teknik adamın, tesislerden de bir hayli memnun kaldığı öğrenildi. Santos, sonrasında ise personel ile tanışırken, Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar ile 5 saat civarında bir toplantı yaptı.

Taraftara Çağrı

Kara Kartal, özellikle Fernando Santos’un ilk maçının olduğunun altını çizerken, “Hem Teknik Direktörümüz Fernando Santos’a hoş geldin demek hem de takımımıza destek olmak için Tüpraş Stadyumu doğu alt tribünde boş koltuk bırakmıyoruz. Haydi Büyük Beşiktaş Taraftarı, VavaCars Fatih Karagümrük maçında Tüpraş Stadyumu’nda buluşalım” denildi. Biletler, dün satışa çıkarılırken, Siyah-Beyazlı futbolseverler de yoğun ilgi gösterdi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki