Sararmadan Kazan

Gomez, Quaresma, Beck, Olcay ve İsmail, Rize’de sarı kart görürse Trabzon’da oynayamayacak. Ara transferler Marcelo ve Alexis de talimat gereği erteleme maçında forma giyemeyecek.
Haberin yayılanma tarihi:12 Mart 2016, Cumartesi

BEŞİKTAŞ, Çaykur Rizespor karşısına 3 puan hedefiyle çıkacak ancak siyah beyazlılarda özellikle 5 oyuncu çok dikkatli olmak zorunda. Zira Beşiktaş’ta Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma, sarı kart cezası sınırında! Bu futbolcular, Rize karşısında sarı görürse zorlu Trabzonspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

TÖRE DE İYİLEŞMEDİ

Stoperler Marcelo ve Alexis de ertelenen Trabzon maçında oynayamayacak. Çünkü bu iki isim normal takvimdeki Trabzon maçından sonra transfer edilmişti. Eğer bu akşam siyah beyazlıların ceza sınırındaki 5 oyuncusu kart görürse, iki stoperiyle birlikte eksik sayısı 7’ye çıkacak. Gökhan da sakat olduğundan Beşiktaş, Rize’de sararmadan kazanmak zorunda!

 Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki