'SEÇİM HAVASI YARATANLARI ANLAYAMIYORUM!'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Aralık 2022, Cuma

''KİMİN NE YAPTIĞINI BİLİYORUM!''

"Seçimle ilgili anlayamadığım bir şey var. 6 ay önce seçim yaşadık. Ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi demiştik. O gün seçime girmek istemeyenlerin, katılamayanların bugün seçim havası yaratmayı isteme sebeplerini anlayabilmiş değilim. Ben bu sezonun, birlik ve beraberlik yılı olmasını rica ettim ve bu söyleme devam edeceğim. Ama kimin arkadan ne yaptığı harfiyen çok iyi biliyorum. Mevcut Beşiktaş yönetimi ve başkanını, taraftar üzerinden düşürmeyi doğru bulmuyorum. Yapılanların farkındayım. Benim başkanlık yaptığım dönemde, 300 Milyon TL'lik bir zarar söz konusu. Ben artık kendime ait hamlelerin süreçlerini yaşayabileceğim.''

TRANSFER 6 MAÇ SONRA

"2-3 ay evvel düzgün transferler yaptık. Ben hala o kanıdayım. Sakatlıklardan, düşüşlerden, bir şeylerden ötürü transfer gerekiyorsa olabileceği süreç ocak ayı transfer dönemidir. 6 maçı görmeden transfer değerlendirmesi yapmayacağız. Caner, benim çok sevdiğim ve hırsını beğendiğim bir futbolcudur. Ama iş başka, aşk başka. Dolayısıyla o gün ona ihtiyaç var mı bakacağız. Caner için ne yok diyebilirim, ne var diyebilirim."

''ZARARI TFF'DEN TAZMİN ETMEK ZORUNDAYIZ''

"Biz, sezon başlamadan önce 9+2 ile devam edilmesini ifade ettik. Ancak bu reddedildi. Biz de TFF'nin almış olduğu karara göre transferlerimizi yaptık. Yerli futbolcu mecburiyetinden dolayı düşünmediğimiz transferleri yapmak durumunda kaldık. Bunlarla ilgili bir bütçe ayırdık ve harcama yaptık. Bundan sonra 'Ben değiştirdim, artık yabancı serbest' denildiği takdirde, ben de bu harcamaların kimin karşılayacağını sormak zorundayım. Madem öyle bana neden bu paraları harcattırdın? Yurtdışından bir futbolcuyu 0 bonservisle alabilme imkanım varken, sen aldığın kararla bir yerli futbolcuya 2 Milyon Euro ödeme yaptırtıyorsan, o zaman bu kararın arkasında duracaksınız. Ama gerçeği söyleyeyim. Bırakın benim futbolcularım, koyulan kural gereği forma şansı bulmasınlar. Kendi ayaklarının haklarıyla bu formayı almayı hak etsinler. Bu karar, çocuklarımızın yarışmacı ruhlarını törpülemiştir. 8+3 kararı, rekabet ruhunu törpülemiştir. Ancak, içinde bulunduğum konum gereği, bu karar değişirse, yabancı sayısı arttırılırsa, zararımın tazminini istemek zorundayım."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki