Şenol Güneş ''2.Yarı Uyur Gezerdik''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa karşılaşması sonrasında mücadeleyi değerlendirdi.
Haberin yayılanma tarihi:17 Aralık 2016, Cumartesi

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Kasımpaşa’ya 2-1’lik skorla boyun eğen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli hoca sözlerine, Kayseri’de yapılan hain saldırıya değinerek başladı ve “Çok kötü bir gün geçirdik. Yine şehitlerimiz var. Türkiye bunu hak etmiyor. İnşallah çözüm bulunur, geleceğe umutla bakarız. Kin ve nefret tohumu ekmek istemiyoruz ama bunları yapanların da ailelerine, kimler yapıyorsa ülkelerinin de başına gelsin” ifadelerini kullandı.

Mücadeleyi de yorumlayan Beşiktaş’ın teknik patronu Güneş, “Maçla ilgili konuşacak çok şey var. Nasıl oynadığımız önemli değildi ama oyunun kontrolü bizdeydi. İlk yarı rakibe pozisyon vermedik. İkinci yarı uyurgezerdik. 5 dakikada anlamsız goller yedik. Gollere tepki olarak ataklarımızı çoğalttık ama savunma ve hücum olarak yeteneklerimizin altındaydık. Kazanma istediğimiz düşüktü. Atak sayısı fazla olsa da skora etki etmedi. Kasımpaşa 3 puanı aldığı için hak ettiğini düşüyorum.

Rakip bize oynama şansı verdi. Kanattan getireceğimiz toplarla etkili olmaya çalıştık. Rakip tamamen sahasına yıkılmıştı. Yediğimiz ilk golde Aboubakar’ın gereksiz top kaybı ve oyuncuyu kovalamadı. Hafta içerisinde kupada oynadığı için yorgunluk vardı herhalde… Bunun sorumlusu benim. Onlara ben şans verdim” diye konuştu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki