ŞENOL GÜNEŞ 6 OKAN BURUK 0

Okan Buruk'un, Şenol Güneş'e karşı galibiyeti yok...
Haberin yayılanma tarihi:01 Kasım 2022, Salı

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'e karşı galibiyeti bulunmuyor. Güneş, meslektaşına karşı mağlubiyet görmedi.

Süper Lig'de 13. hafta oynanacak olan derbi heyecanı sürüyor. Galatasaray'ın kendi sahasında konuk edeceği Beşiktaş maçı 5 Kasım Cumartesi günü oynanacak. Şenol Güneş, yönettiği takımlarla Okan Buruk ile 7 karşılaşmada karşı karşıya geldiler. Güneş'in ekibi Buruk'a karşı mağlubiyet görmedi. Güneş, çalıştırdığı takımlarla Okan Buruk'un karşısında 7 karşılaşmada rakip oldu. Genç teknik adam Okan Buruk, tecrübeli teknik adama karşı galibiyet alamadı. Güneş'in takımları 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik aldı. Şenol Güneş'in ekipleri 20 gol atarken kalesinde ise sadece 4 gol gördü.

48 Maç 18 Mağlubiyet

Şenol Güneş, teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray'a karşı 43 maçta rakip oldu. Galatasaray'ın 16 galibiyet aldığı maçlarda 9 beraberlik oldu. Güneş ise rakibine karşı 18 maçtan mağlubiyet ile ayrıldı. Güneş'in takımları Galatasaray'a 50 gol atarken kalesinde ise 58 gol gördü.

Okan Buruk'tan Tek Galibiyet

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, yönettiği takımlarla Beşiktaş karşısında 12 maçta rakip oldu. Genç teknik adam 1 galibiyet alırken bu maçlardan 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile ayrıldı. Beşiktaş'tan 27 gol yiyen Okan Buruk'un takımları rakibine sadece 9 gol atabildi. Okan Buruk, Beşiktaş'a tek galibiyeti ise Başakşehir döneminde yaşadı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki