Şenol Güneş 'Aziz Yıldırım İle Görüştük'

Şampiyon Beşiktaş'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattığı teknik direktör Şenol Güneş, zaferin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:01 Haziran 2017, Perşembe

Süper Lig'in bitimine bir hafta kala üst üste ikinci kez şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile arasında gerilimle ilgili olarak da konuşan Şenol Güneş, daha önce Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile görüştüğünü belirtti.

"MUKAVELE, MUKAVELEDİR"

Şamiyonluğun ardından Siyah-beyazlı yönetimin sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyon hakkını kullanarak mukavelesinin uzatıldığını KAP'a bildirildiği hatırlatılan Şenol Güneş, "Mukavele mukaveledir. Kulüp ile görüşmedim. Yönetim kurulu 2 ay önce masaya oturmayı teklif etti. Ben de ‘Sezon sonu görüşelim’ dedim. Hadi anlaştık, takım kötü gitti. Ne olurdu. Gerek yok. Mukavele önemli değil. Şartları konuşalım. O her zaman olacak bir şey." ifadelerine yer verdi.

"AZİZ YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜK"

Trabzonspor'un efsane isimlerinden biri olan tecrübeli teknik adam Karadeniz ekibi ve Fenerbahçe ile arasındaki gerilimin hatırlatılarak, bir gün Sarı-lacivertli takımda görev alıp almayacağının sorulması üzerine ise, "Bir gün Fenerbahçe’den teklif gelse ne olur? Olmaz... Oradan da böyle bir şey gelmez bana. Geçmişte teklif olmuştu. Ali Şen aramıştı. Beraber milli takımda çalışmıştık. Şimdi olmaz ya, olmaz.. Fenerbahçe için de benim için de olmaz. Geçmişte teklif oldu ama olmadı gitmedik." derken, Sarı-lacivertlilerle ilişkileri konusunda ise, " Aziz Yıldırım ile daha önce görüştük. Bu bakımdan diyaloglar daha dostane olmalı" ifadelerine yer verdi.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki