Şenol Güneş Bursaspor Maçı Planını Belirledi!

Beşiktaş, Bursaspor maçında hücum hattıyla ön plana çıkacak...
Haberin yayılanma tarihi:07 Şubat 2019, Perşembe

Siyah Beyazlılar Nevzat Demir Tesislerinde çalışmalarını sürdürürken teknik direktör Şenol Güneş Vodafone Park'ta oynanacak maç için hücum oyuncuları ile özel olarak görüştü.

Güneş, maçın başından itibaren oyunu Bursaspor yarı sahasında oynanacak şekilde kurgulamak istiyor.

Antalyaspor maçında cezalı olan Burak Yılmaz ise özel olarak çalışıyor.

Tecrübeli golcünün gol orucunu Dolmabahçe'de bozmak istediği ve motivasyonun seviyesinin üst düzey olduğu öğrenildi. Siyah Beyazlılarda Atiba'nın dinlendirilme ihtimali ise ağır basıyor. Beşiktaş teknik heyeti Medel'i Bursaspor maçına hazırlıyor.

Savunmadaki liderliği ise Vida'ya teslim eden Siyah Beyazlı teknik heyet Mirin-Vida uyumundan da oldukça memnun.

Öte yandan Beşiktaş’ta kadro dışı olan Tolga Zengin, Gökhan Töre ve Orkan Çınar TFF'ye verilen oyuncu listesinde kendilerine yer buldular. Edilinen bilgiye göre bu 3 oyuncu sözleşmeleri devam ettiği için lisanslarının tescil edildiği fakat A Takım’la buluşmalarının gündemde olmadığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Kagawa etkisi ise devam ediyor . Siyah Beyazlı kulüp Japon yıldıza olan ilginin ekonomik olarakta kulübe katkı sağlaması için çalışmalara başladı. Beşiktaş kulübü İstanbul'a gelen Japon turistler için özel çalışmalara imza atarak Japonları Vodafone Park'a çekmeyi hedefliyorlar.

Beinsports

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki