Şenol Güneş: Hocalık Jübilem de Kartal'da!

Kalecilik kariyerine Trabzonspor formasıyla bir Beşiktaş maçında nokta koyan Şenol Güneş, teknik adamlığı da Siyah- Beyazlılar’da bırakmayı planlıyor.
Haberin yayılanma tarihi:17 Mayıs 2016, Salı

Şampiyon hoca, “Burada şampiyonluk yaşadım. Buranın bir parçası olunca camianın büyüklüğünü daha da iyi anladım. Artık burada ben de jübile yapabilirim” dedi. Siyah-Beyazlılar’ın başındaki ilk sezonunda Beşiktaş’a lig tarihindeki 14. şampiyonluğunu yaşatan teknik direktör Şenol Güneş, teknik adamlık kariyerinde ilk kez resmen bu kupayı kazandı. Beşiktaş’la 2 yıllık daha kontratı bulunan 63 yaşındaki teknik adam, şampiyonluk kutlamalarının ardından FANATİK’e yaptığı özel açıklamada hocalık kariyerine Beşiktaş’ta nokta koyabileceğini söyledi. Güneş, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Burada şampiyonluk yaşadım. Buranın bir parçası olunca camianın büyüklüğünü daha da iyi anladım. Artık burada ben de jübile yapabilirim” ifadelerini kullandı.

‘Abartmaya gerek yok’

Süper Lig’de bir sezon boyunca başkanından oyuncusuna kadar herkesin büyük emek sarf ettiğini belirten başarılı çalıştırıcı, “Bu durumu fazla abartmaya gerek yok. Eğer biz değil de Fenerbahçe şampiyon olsaydı Vitor Pereira göklere çıkarılacaktı, bu sefer ben yerin dibine batırılacaktım. Ama dengeli olmak en iyisi. Sadece şampiyonluğu yaşayalım. Bunu hak ettik. Burada herkesin emeği var. Bu duruma herkesin saygı duyması lazım” yorumunda bulundu.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki